Szolgáltatások

Vállalkozói számla az igényekhez igazítva

Kezdő vagy már régóta működő vállalkozásként sem kell kompromisszumokat kötnünk. A széles kínálatnak köszönhetően az igényeinkhez választhatjuk a céges számlát, nem pedig a számlahasználati szokásainkat kell ahhoz igazítanunk.

Amire szükségünk van

Tegyük fel, hogy éppen csak elindult a cégünk. Katás vállalkozóként a lakossági számla helyett praktikusabb egyéni vállalkozói bankszámlát nyitnunk. Csakhogy rengeteg a kérdőjel, sok a kiadás, be kell fektetni, amíg nem jön bevétel. Ebben segít egy olyan számlacsomag, amelynél alacsonyak a költségek.

Más esetben viszont még induló vállalkozásnál is nagyobb lesz az éves bevétel, sőt devizamozgás is várható. Ilyenkor előnyös lehet az olyan vállalkozói bankszámlát nyitni, amelyben magunk választhatjuk ki a legmegfelelőbb kedvezményeket. Akárcsak egy pizzára a feltéteket, összeválogatjuk a szükséges szolgáltatásokat. Végtére is, a cégvezetőnél jobban senki sem ismeri a vállalkozás igényeit.

Az egyre inkább digitálisan működő világban hangsúlyos az online ügyintézés lehetősége is. A mobil- vagy netbankolás megkönnyíti a mindennapokat. Már eleve sokat számít, ha van lehetőség online a vállalkozói számlaigénylésre. Időt takarítunk meg azzal, ha a startnál elég elektronikusan benyújtani az adatokat, elküldeni a dokumentumok fénymásolatát vagy befotózott változatát. A végén pedig csupán annyi dolgunk lesz személyesen, hogy a bankban aláírjuk a számlanyitást.

 

 

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük