textil nyomtatás
Szolgáltatások

Textil nyomtatás a legmodernebb technikával

A textilipar folyamatosan fejleszti azokat az eljárásokat, amelyekkel szép és tartós mintákat nyomtathat a különböző anyagokra. A textil nyomtatás komoly múltra tekint vissza, hiszen már évtizedek óta alkalmaznak különféle módszereket arra, hogy az anyagokra szép és élénk minták kerüljenek. Tény, hogy nem mindegyik módszer a legtartósabb. Bizonyára már mindenki látott az anyagról lekopó mintákat. Napjainkban már létezik olyan típusú textil nyomtatás, amelyik tartós, így a minták mindig szépek maradnak az anyagokon.

Ez a szublimációs módszer, amit egyre gyakrabban alkalmaznak magas poliésztert tartalmazó textíliákon. A Szakatex textiláru nagykereskedés főként elasztikus anyagot nyomtat, ami pamut hatású is lehet. A szublimációhoz ugyanis megfelelő az elasztikus poliészter-pamut, ami a nagykereskedésben szintén megtalálható. Ez a textil nyomtatás bármilyen színű vagy mintájú anyagon előállítható, mindegy, hogy hány színből áll a minta és nem kopik le a mosás során. Igényelje Ön is ezt a szolgáltatást a Szakatexnél!

A puha plüss anyag rendkívüli módon kényeztet

Az otthoni öltözékek, köntösök és hálóruhák a legkényelmesebb anyagokból kell készüljenek. Erre kiválóan alkalmas a puha plüss anyag, ami rendkívül kellemes a bőrnek. A kisbabák is nagyon szeretik a kellemes tapintású, puha anyagokat, úgyhogy a szüleik keresik az ilyen alapanyagból gyártott termékeket. Az ebből készült rugdalózók, kardigánok és pulóverek nemcsak puhák és melegek, hanem nagyon praktikusak is. A felhasználásával igazán édes babaruhákat és kiegészítőket hoznak létre a gyártók.

Természetesen nemcsak a kicsiknek készítenek remek darabokat ebből, hanem a felnőtteknek sport-, hálóruhákat, köntösöket is. Tartós, könnyen tisztítható és gyorsan szárad. Magas minőségű puha plüss anyag pedig megtalálható a Szakatex nagykereskedésben, amelyiknek online felülete a szakatex.com oldal. Így a vásárlók online is megtekinthetik a különféle fajtákat, ha pedig elnyerte a tetszésüket, megfelelőnek tartják, akkor meg is rendelhetik.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük