2022 hajszín trend
Szolgáltatások

Sokrétű lesz a 2022 hajszín trend

Ahogyan a ruháknál, úgy a hajszínnél is változik a divat évről-évre. Érdemes utánanézni, hogy melyik lesz a 2022 hajszín trend, bár igazából legfeljebb csak az árnyalaton változtatunk, kevesen festik át teljesen más színűre a hajukat annál, mint amit évek óta viselnek. Az idén is lesznek extravagáns és meghatározó trendek, amelyeket rengeteg hölgy visel majd szívesen. Az interneten már megtalálható a 2022 hajszín trend előrejelzése. A világosak között irányadó az úgynevezett „drága szőke”, ennek az elnevezésnek ihletője nem más, mint Paris Hilton.

Ennél a jégszőke hajtömeget sötétebb kiemelések és alapok teszik krémesen lággyá. A göndör tincsek viselőit a kiugró fürtök teszik egyedivé, ennél a frizuránál az egységes színt fürtönként kell átvezetni egy másik árnyalatra. A hamvas csillogású éjféli barna szín tűnhet feketének és sötétbarnának egyaránt, attól függően, hogyan vetül rá a fény. A vöröst és annak árnyalatait kedvelő hölgyek is megtalálják a nekik valót a 2022 hajszín trend kínálatában.

A colore.hu szórakoztató cikkei

A Trónok harca egyik főszereplőjeként hírnevet szerzett Maisie Williams megdöbbentő átalakulásával vonta magára a rajongók figyelmét. A sminkesek körében máris trend lett a színésznő kiszőkített szemöldöke, írja a colore.hu. Érthető, hogy a filmbéli szereplők szerettek volna változtatni a megjelenésükön, hiszen a sorozat utolsó része óta lassan 3 év is elmúlt. Hasonlóan a karakteréhez, Arya Starkhoz, a színésznő is szeret szakítani a hagyományokkal és esélyt adni új, furcsa dolgoknak.

A Porter magazin címlapjára készült fotókon Maisie Williams a 70-es évek sztárját, Jordan Mooney-t keltette életre a sminkjével, akinek védjegye a kiszőkített szemöldöke volt. A colore.hu cikke azt is megírja, hogy bár ez a stílus nem sok embernek állna jól, a színésznő mégis tetszetős volt vele. Halvány, bronzos szemhéjpúderrel és barackos árnyalatokkal emelte ki világos, szinte láthatatlan szemöldökét. A colore.hu szerint ez nagyszerű ötletet adott a sminkmestereknek az idei nyári trendek kiszélesítéséhez.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük