asztrológiai fogalomtár
Szolgáltatások

Sok mindent megmagyaráz az asztrológiai fogalomtár

A világ tele van érdekesebbnél-érdekesebb dolgokkal, amik néha valóban meglepőek lehetnek és elsőre kevésbé elfogadható létük ellenére tényleg rámutathatnak fontos összefüggésekre. Az asztrológiai fogalomtár lapozgatása éppen ezért hasznos még azoknak is, akik inkább a materiális világban, a kézzelfogható dolgokban találják meg önmagukat. Az asztrológia, vagyis csillagjóslás az ezoterikus tanok sokaságának egyike. Több ága van, amik között mindenki megtalálhatja azt, amit valójában keres. Amennyiben elfogadjuk azt, hogy életünk többről szól, mint a puszta fizikai létezés, akkor megéri kicsit elmélyedni, legalább alkalomszerűen az asztrológiai fogalomtár kínálta érdekes kifejezésekben és megismerni csillagjegyünket, valamint az esetleges sorsunkat, ami választ adhat megannyi kérdésre.


Az asztrológiai fogalomtár rengeteg dolgot megmagyaráz

Mielőtt, még az asztrológiai fogalomtár részleteiben elvesznénk, lássuk honnan indult az egész csillagjóslás. Mindenképpen az időszámítás előttre tehető. Mezopotámia, Babilónia, ókori Görögország, mellett Indiában, Kínában nagy kultúrája van. Az aztékok és a maják igazán jók voltak benne és sok tudást hagytak hátra. Többről van itt szó, mint az aktuális, napi horoszkóp elolvasásáról, mert elmélyedve az asztrológiai fogalomtár rejtelmiben, valóban rábukkanhatunk olyan érdekes tényekre, amik valamilyen módon kihatnak az életünkre.

Csak néhány érdekes fogalom a Zodiákus, Vertex, Zenit, Világidő, Tropikus év, Üresjárat, Trigonokrácia, Születési képlet. Hosszasan lehetne még sorolni a hasonló elnevezéseket, de érdemesebb inkább az asztrológiai fogalomtár felkeresésével utánanézni a szavak mélyebb jelentőségének.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük