Szolgáltatások

Musor.tv: több, mint TV újság

A TV újság fogalma manapság jócskán átalakult. Szerencsére ma már olyan online felületek léteznek a TV műsorok követésére, amelyek használatával néhány kattintás után teljes képet kaphatunk az aktuálisan közvetített műsorokról. A musor.tv online műsorújságban az összes Magyarországon sugárzott TV csatorna műsorait, a streaming szolgáltatók újdonságait és a rádiók aktuális műsorprogramját figyelemmel kísérheti!

Ezért váltson hagyományosról online TV újságra

A hagyományos TV újság már a múlté! Nem kell már keresgélni és lapozgatni a papír alapú újságokat ahhoz, hogy naprakész legyen a TV műsorokat illetően! Az online TV újság használatának több előnye van, mint gondolná! Először is, nem kell keresgélni az újságpapírok között, hogy melyik az éppen aktuális lap, csak egyszerűen felmegy az oldalra és már szűrheti is a számára releváns tartalmakat. Sokkal gyorsabban juthat a legfrissebb információk birtokába, amiben segítenek a különböző szűrők és kereső funkciók.

Miért pazarolná a papírt és az idejét, amikor van egy sokkal kényelmesebb módja a műsorok követésének? Az online TV újságra való átállással nem csak az értékes idejével spórolhat, de környezetét is óvja, hiszen amíg a papír alapú újságot heti szinten cserélni kell és a régit a kukába dobni, az online műsorújság folyamatosan naprakészen, friss adatokkal szolgál és teljesen ingyenesen elérhető.

A musor.tv több, mint egy TV újság

A musor.tv online TV újság több, mint 180 csatorna műsorait foglalja össze! A TV csatornákon felül a streaming szolgáltatók újdonságait és a rádiók műsor listáját is megismerheti, valamint rengeteg műsorajánlót és újdonságot fedezhet fel. A musor.tv oldalán másodpercre pontosan meg tudja tervezni, hogy mikor és melyik műsort szeretné megtekinteni.

Semmiképp sem szeretne lemaradni a kedvenc sorozatáról, filmjéről? A kiválasztott adásokat akár néhány kattintással a naptárba importálhatja, így külön értesítést kap a hamarosan kezdődő imádott műsorairól. A musor.tv oldalán lehetősége van a legtöbbet nézett csatornáit a „Kedvenc csatornák” fül alatt elhelyezni, annak érdekében, hogy átláthatóbban követhesse azokat.

Legyen szó egy régen elkezdett sorozatról, a friss híradásokról, a gyerek kedvenc meséjéről, vagy az ünnepekkor sugárzott jellegzetes filmekről, nem érdemes lemaradni egyikről sem! Ha esetleg mégis a műsor végére sikerült a TV elé kerülni, akkor se búsuljon, mert a film vagy adás címére kattintva megnézheti, hogy milyen időpontban és melyik csatornán fogják még leadni azt. Tervezze meg a TV előtt töltött idejét kényelmesen, a musor.tv segítségével, legyen a tévénézés igazi kikapcsolódás!

Hogyan találjon rá az új kedvenc műsoraira? 

Egy jó film, sorozat vagy egy szórakoztató adás kikapcsol, színt visz a mindennapokba. Azonban sokszor nehéz olyat találni, ami az újdonság erejével hat, vagy hosszú időre leköti az embert, így érdemes időről időre beújítani. Az online műsorújság nem csak az adások követésében segíthet: a musor.tv oldalán különféle műsorajánlókat és toplistákat is talál, amelyek segítenek a választásban! A TOP 5 lista a legjobbra értékelt filmeket és sorozatokat mutatja be, de azokat a filmeket is sorra veszi, amelyek a legnagyobb csalódást okozták, hogy biztosan ne pazarolja az idejét a kevésbé sikeres műsorokra. Az adások között akár kategóriák alapján is kereshet, így eredményesebben találhat rá a különböző film és sorozat, ismeretterjesztő, sport, zene, idegennyelvű vagy hír TV-k között a számára szimpatikus tévéprogramokra. Fedezze fel az ízléséhez legközelebb álló műsorokat a musor.tv segítségével, legyen a tévénézés igazi kikapcsolódás!