mobil szélvédő javítás
Szolgáltatások

Mobil szélvédő javítás, a kényelmes megoldás

Az utakon bármi megtörténhet, ezt sajnos nagyon jól tudjuk, sokan megtapasztaltuk is. A szélvédő is sajnos bármikor, a legapróbb kőszemcsétől is megsérülhet. Legújabb szolgáltatásként a mobil szélvédő javítás előnyös és nagyszerű ajánlatával álltunk elő. Felismertük ugyanis, hogy bár az ügyfelek jól tudják, a szélvédő sérülésekor gyorsan kell cselekedni, mégis halogatják a javíttatást, mert egyszerűen nem fér bele az időbe. Amikor beleférne, akkor nem a szervizbe akarnak rohangálni, teljesen érthető módon.

A mobil szélvédő javítás azért nagyszerű, mert házhoz jön! Az ügyfél otthonába vagy munkahelyére, a megbeszélt helyszínre érkezik a segítség. Szolgáltatásunk az egész ország területén elérhető, de elhelyezkedéstől függően változó. Budapest és környékén nagyon reális kiszállási díj ellenében a megbeszélt helyre megyünk. A mobil szélvédő javítás az ország távolabbi pontjain viszont csak Cascoval rendelkező ügyfeleinknek érhető el. Ebben az esetben viszont teljesen díjtalanul. Részletekért érdemes szétnézni a honlapunkon!

Ne becsülje le a kőfelverődés okozta kicsi kárt sem!

Az autónk az egyik legfontosabb segítőtársunk a mindennapokban, de csak akkor bízhatunk benne, ha kifogástalanul működik. A szélvédő állapota szintén meghatározó és a legbosszantóbb, amikor a legapróbb kőfelverődés okoz galibát. Ilyenkor azért legtöbben még nem siettetik a javítást. Idővel azonban megkezdődnek a gondok. A kőfelverődés okozta apró sérülés, ha nem is látszik, ott van. Egyszer csak az időjárási körülmények folytán jókora repedés keletkezik a felületen.

Ekkor pedig nincs más hátra, mint kicserélni az egészet. Így válik a pár ezres javítás sokkal költségesebb kiadássá. Az utakon főképp a téli hónapokban rengeteg kátyú keletkezik és a kőfelverődés szinte elkerülhetetlen. Modern autóink viszont nagyobb, ám vékonyabb üvegfelületet kaptak az utóbbi évtizedekben, ezáltal pedig sérülékenyebbek is. Mi rendelkezésre állunk akár teljes csere, akár javítás szükséges! Honlapunkon érdemes tájékozódni a mobilszerviz szolgáltatásunk felől is, amikor mi megyünk a helyszínre, az ügyfél kívánsága szerint.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük