Szolgáltatások

Kreatív ajándékok a széles mosolyok forrásai

Gyakran okoz problémát az ajándékozás kérdése, hiszen mindenki szeretné olyan ajándékkal meglepni szeretteit, aminek biztosan örülnek majd. Nem szívesen adunk és kapunk személytelen, felesleges ajándékot, amely egyetlen funkciója csupán az, hogy ne érkezzünk vagy távozzunk üres kézzel. A kellemetlen mosolyokat pedig nagyon egyszerű őszintén ragyogó mosollyá varázsolni, amennyiben kreatív ajándék ötletek állnak a rendelkezésünkre. Ebben segít a Dodo Home kreatív ajándék kínálata, melyek között rengeteg ötletes és stílusos termék közül válogathatunk, így biztosak lehetünk benne, hogy a lehető legjobb ajándék kerül majd a számunkra fontos emberek kezébe.

A jó ajándék személyre szól és meglep, ezért manapság a bon-bon és mécsestartók ideje kezd lejárni. Sokkal szívet melengetőbb olyan ajándékot kapni, amelyről tükröződik, hogy akitől kaptuk, ismer bennünket és belefektette az energiát abba, hogy megtalálja a számunkra tökéletes ajándékot. Az ilyen ajándékokat évekkel később is szívesen látjuk otthonunkban, hiszen megfelel az ízlésünknek vagy érdeklődésünknek és emlékeztet bennünket arra, akitől kaptuk. Így otthonunk részévé válik és őrzi a szép emlékeket is. A kreatív ajándékok lényege, hogy valami újat vigyünk az ajándékozás hagyományába és szeretteink életébe. Férfiaknak például rendkívül elcsépelt már szeszesitalt és borotválkozó eszközöket adni ajándékba, tehát gondolkozzunk el, mit is szeret valójában az illető. Szeret a kezével dolgozni, alkotni? Szereti a zenét? Vagy talán a régiségek keltik fel az érdeklődését? A Dodo Home kreatív ajándék szekciójában többek között ezekre az igényre is kiváló megoldást találhatunk!

Vannak emellett olyan kreatív ajándék ötletek is, amelyek az ajándékozott saját kreativitását is előcsalogatják. Rengeteg olyan ajándéktárgy található a kreatív ajándék kínálatban, amelyekről elsőre lehet nem is tudjuk megmondani, hogy micsoda, hiszen darabokban kapjuk és magunknak kell összeállítani, hogy a végeredményt megcsodálhassuk. Ez a játékos megoldás biztosan nyomot hagy bennünk, hiszen jól szórakoztunk az összerakás közben és a végeredmény egy egyedi, dekoratív tárgy, amelyre mindig szívesen fogok rápillantani. Még izgalmasabb, ha nem csak dekoratív, de funkcióját tekintve is kreatív, hiszen utána akár működésre is bírhatjuk vagy növényeket ültethetünk bele, így ezzel az ajándékkal akár kettőt is üthetünk egy csapásra! Természetesen itt is fontos, hogy ismerjük a személyt és tudjuk, hogy szeret-e egyáltalán a kezével alkotni, összerakni dolgokat, hiszen ha olyannak adunk ilyen ajándékot, akinek nem a szíve csücske a kreatívkodás, akkor könnyen megeshet, hogy ez az ajándék csak púp lesz a hátán és akkor máris ugyanott vagyunk, ahonnan elindultunk.

Persze az sem, árt, hogyha ajándékunk nem csak kreatív, hanem hasznos is! Ha igazán jól ismerjük az illetőt, akkor bátrabban nézelődünk például bútordarabok, dizájnelemek között, amely megfelel az ajándékozott stílusának és otthonának atmoszférájának is. Egy stílusos, egyedi dohányzóasztal, egy kifinomult csillár vagy egy hangulatos állólámpa kiváló választás lehet, ha ebben az irányban tapogatózunk.

A Dodo Home többek között olyan bútor -és dizájn darabokat kínál, amelyek között minden stílusnak megfelelő darabokat találhatunk nem csak szeretteinknek, de saját magunknak is! Hiszen mi magunk is megérdemeljük a törődést, miért is ne lepnénk meg magunkat egy kiváló termékkel? Ajándékkeresés közben tehát járjunk nyitott szemmel és lepjük meg magunkat is bátran, vagy állítsuk össze saját kívánságlistánkat, amely segíthet családunknak és barátainknak megtalálni a számunkra legjobb ajándékot! Fedezd hát fel a Dodo Home kreatív ajándék ötleteit és találd meg a legjobb ajándékot azok számára, akiket a legjobban szeretsz!