vésőkalapács
Webáruház

Két remek vésőkalapács

A nagyobb vésési, faláttörési munkákhoz szóba sem jöhet a sima ütvefúró vagy bármilyen kézi szerszám, mint például a nagy kalapács. Ekkor csakis az erőteljes vésőkalapács tudja tökéletesen elvégezni a feladatot. A szakember dolga, hogy kiválassza a minden téren megfelelő modellt, ami felgyorsítja és egyben leegyszerűsíti a munkát, illetve éveken keresztül számítani lehet a hatékonyságára.<

Ezért is döntenek sokan a Bosch termékek mellett, amik évek óta igazolják, hogy a magas minőséget képviselik. Egy remek választást jelent a Bosch GSH 5 belépő szintű vésőkalapács. Az SDS-max befogóval a könnyebb vésési munkálatokat teszi ez lehetővé. Még akkor is beválik, ha fej fölött végzett vagy vízszintes munkáról van szó.

Az erőteljes mivolta nem véletlen, hiszen adott a nagy teljesítmény és ütési energia a magas vésési lemunkáláshoz. Ami pedig fontos a felhasználó szemszögéből, aki ugye egy évekre szóló befektetést tervez a gép megvételével, hogy adott a robusztus kialakítás és a hosszú élettartam. Persze van, akinek ennél jóval erősebb masinára van szüksége.

Annak biztosan nem fog csalódást okozni a Bosch GSH 11E vésőkalapács, amely 60 perc alatt 490 kg betont tud lemunkálni. Nem hiába mondják, és az adatok és tesztek is igazolják, hogy a maga kategórián belül ez a legerősebb, hiszen 25 J-os ütőerővel bír. Remekül beválik áttörésekhez és szerelési, építési munkálatokat megelőző bontáshoz, például az építőiparban.

Sok jó termék a Bosch shop oldalán

De hol is vehető meg ez és a fent említett termék? Érdemes ellátogatni az onlineszerszam.hu oldalra. A Bosch shop számtalan olyan remek masinát tartogat, amivel biztosan könnyebb lesz a munka. Ilyen a már említett GSH 11E, aminél jó tulajdonság az optimalizált porzárás, aminek része ugye a kiemelkedő állóképesség.

Nem mellesleg a konstans-elektronika biztosítja terhelés alatt is az állandó ütésszámot. Milyen pozitívumokkal bír még a Bosch shop terméke? Adott az SDS-max szerszámbefogás, a karbantartás jelző, a minden irányban állítható és elfordítható kiegészítő fogantyú, a lekapcsoló szénkefék és a Vario-Lock, 12 különböző vésőrögzítéssel.