Szórakozás

Indul a Kölyök Klub!

Közeledik a karácsonyi időszak, ami a legtöbb gyereknek az izgalommal teli várakozásról és természetesen az ajándékokról való fantáziálással telik. Vidám időszak ez a kicsik életében, hiszen az óvodai, iskolai szünetek már rendszerint karácsony előtt pár nappal elkezdődnek. A szülőkre azonban még ilyenkor is sok feladat vár. Takarítás, a menü előkészítése és persze a különböző ajándékok beszerzése. Ennek szempontjából ideális a Kölyök Klub tv-csatorna december 15-i indulása, hiszen a nap bármely szakában elterli kicsit a lurkók figyelmét és lehetőséget ad a szülőknek a nyugodt készülődésre.

Decemberben indul az új csatorna

Indul a Kölyök Klub! Új csatornákkal erősít idén decemberben az RTL Magyarország. Ennek a bővítésnek az eredménye a Kölyök Klub, ami egész nap gyerek műsorokat sugároz. Sem hajnalban, sem éjjel nem lesznek rajta a kicsik számára ártalmas, vagy nehezen értelmezhető műsorok. Ennek köszönhetően nyugodtan leültetheti elé bármikor gyermekeit.

Ez a fajta nyugodtság pedig nagy segítség a karácsonyi időszakban, hiszen  rengeteg a feladat, sütés, főzés, takarítás, bevásárlás és még ki tudja mi egyéb. A készülődésben a család is nagy segítséget tud nyújtani, azonban gyakran gyorsabb és egyszerűbb, ha a szülők ezt hatékonyan elvégzik maguk. Ilyenkor viszont létfontosságú, hogy a gyerekek ne akadályozzák a folyamatot. A Kölyök Klub erről gondoskodik.

Gyerekekre szabott kínálat

A csatorna kínálata folyamatosan bővül majd gyermekeknek szánt filmekkel, sorozatokkal. Azonban már az indulásnál tudható, hogy elég sokféle műsort fognak sugározni, így biztosan mindenki megtalálja a neki valót.

A szuperhős tematikák kedvelő gyermekeknek érdemes követni Max Steel kalandjait. A 16 éves tini egy nap megdöbbenve fedezi fel, hogy különleges energiát képes előállítani. Ezt az energiát azonban nehéz irányítani, megzabolázni. Ebben segít neki Steel, a barátságos űrlény robot. Szintén izgalmas kalandokba keveredik Trükkös Tom, aki bár külsőre átlagosnak látszik, egy varázslatos, manók lakta világban csodálatos kalandokat él át.

Emellett követhetjük Maja, a méhecske mindennapjait, bepillantást nyerhetünk Florrie hercegnő életébe, akinek házi kedvencei nem kutyák és macskák, hanem sárkányok, de Vik a Viking kalandjai is nap, mint nap szórakoztatnak mindenkit.

Emellett népszerű animációs vagy rajzfilmek is megjelennek a csatornán. Ezeket érdemes figyelni és lecsapni rájuk a műsorban, ugyanis nem minden nap láthatjuk őket! Rögtön a csatorna indulásának idején már a Kis Vuk és a Macskafogó második része kerül a kínálatra, ezért érdemes nézegetni a műsorújságot!

Online, egyszerűen

Nincs is jobb módja a műsorok keresésének, mint az online műsorújság. A Musor.tv kínálatában az összes hazai csatorna műsorát kényelmesen és egyszerűen böngészheti. Így soha többé nem marad le kedvenc műsorairól!

Számos hasznos funkció gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább tetsző műsort. Minden egyes adáshoz tartozik egy rövid leírás, illetve a vetítési és az ismétlési időpont és a csatorna.

Emellett lehetőség nyílik mindenféle tematikus keresésre. Böngészhetünk csatornák szerint, kereshetünk színészre, műsorra, rendezőre. Van műsorajánló, nézői értékelések és persze az aktuálisan szórtm műsorokat is láthatjuk. A gyakran látogatott csatornáit pedig egyszerűen elmentheti a kedvencek közé, amivel a böngészés még gyorsabb és egyszerűbb.

Kezdje el használni Ön is a Musor.tv online műsorújságot még ma, és soha többet ne maradjon le kedvenc műsorairól!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük