huawei fülhallgató
Webáruház

Huawei fülhallgató minőségi zajszűréssel

Szereti az Apple második generációs AirPods megjelenését, de iPhone helyett, inkább valami másra vágyik? Ha igen, a Huawei fülhallgató ideális választás lehet.

A Huawei fülhallgató, vagyis a FreeBuds 2 az elődjénél nagyobb illesztőprogramokkal és több csatlakozási lehetőséggel arany középutat kínál, anélkül, hogy külön kellene fizetni a 4 Pro zajszűréséért, illetve egyéb funkciókért, amikkel más verziók rendelkeznek. Az AirPods-al ellentétben a FreeBuds ANC-vel rendelkezik. Természetesen ez a funkció megtalálható az Apple terméken is, de magasabb áron. Emellett vannak olyan funkciók, amelyek magukba foglalják a márka okostelefonokat, laptopokat és tévéket, így érdemes megfontolni ezeket a készülékeket, ha teljes a márka kollekciójának ökoszisztémája.

A színárnyalatoktól kezdve a fényes felületig, a FreeBuds Huawei fülhallgató szinte teljesen megegyezik az Apple 2019-es termékével. Az egyetlen látható különbség az, hogy az utóbbi füle felülről elkeskenyedik, míg az előbbi hosszában vékony marad.