télikert árak
Webáruház

Hogyan alakulnak a télikert árak?

Egy télikert megépítésével jelentősen megnövelhetjük az ingatlanunk értékét, bár az is igaz, hogy nem kicsi ez a beruházás. Konkrét télikert árak szinte sehol nem találhatóak, mivel ezek az építmények minden esetben egyedi kialakítással, személyre szabottan készülnek. A fizetendő végösszeget számtalan összetevő befolyásolja, így csak a szakember helyszíni szemléje után kaphatunk egy viszonylagos összeget. Minden környezet, ház, terasz és igény más, pontosan ezért nincs is két teljesen egyforma szerkezet.

Mégis, általánosságban elmondható, hogy a télikert árak négyzetméterenként 100 és 200 ezer Ft között mozognak. Ugyanakkor mind lefelé, mind felfelé értve is lehetnek jelentős eltérések. Nem mindegy, hogy az adott konstrukció milyen profilból készül, mint ahogyan az üvegek minősége, a tető típusa, a nyílászárók, a burkolatok fajtája is befolyásolja az árat. Továbbá, vannak olyan részletek is, amelyek módosítják a télikert árak alakulását, például az egyedi tetőformák, szigetelési képesség, világítás előkészítése.

Gyakori megoldás a házhoz épített terasz

Kertes házhoz szinte minden esetben tartozik terasz is, viszont, ha nincs, akkor célszerű megépíteni, hiszen így védett körülmények között lehetünk a kertünkben. Ha a házhoz épített terasz nyitott, akkor tisztában kell lennünk azzal, hogy csak meleg időben élvezhetjük az építmény előnyeit. Sokkal jobb megoldás a zárt konstrukció, ami lehetővé teszi az ott tartózkodást az év minden napján. Amennyiben emellett döntünk és a házhoz épített terasz zárt lesz, jobban ki tudjuk használni.

Nemcsak az ott töltött idő válik hosszabbá, hanem például kiváló helyet kapunk a szobanövények elhelyezésére is. Amikor vendégeink érkeznek, de nem szeretnénk a házban fogadni őket, akkor ideális hely a terasz, ami voltaképpen nappali funkciót is betölt. Ajánlott megoldanunk a terasz sötétítését is, ami nyáron nagyon fontos, de ősztől kezdődően szintén, hiszen az intim szféránkat biztosítjuk ezáltal. Akár nyitott, akár zárt lesz a házhoz épített terasz, a telikertepites.net weboldalon talál hozzá kiváló szakembereket.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük