hajhullás elleni sampon
Webáruház

Hajhullás elleni sampon vitaminokkal és nyomelemekkel

Amikor valaki azt tapasztalja, hogy a haja ritkulni kezd, kétségbeesetten igyekszik megoldást találni a problémára. Egy valóban hatásos hajhullás elleni sampon tartalmazza a fejbőr és a hajhagymák megfelelő működéséhez szükséges összetevőket. Vitaminokra, aminosavakra, nyomelemekre és egyéb nélkülözhetetlen ásványi anyagokra is szükség van, ezek közül kiemelt fontossággal bír az A-, a B5-, a C- és a H-vitamin, a szilícium, a cink, a vas, a szelén és a réz. A VARGA termékcsalád hajhullás elleni sampon kínálata könnyen felszívódó komponenseket tartalmaz.

A fogyatkozó hajszálak megerősítéséhez olyan gyógynövényekből kivont esszenciák járulnak hozzá, amelyek már évezredek óta ismertek az emberiség számára. A hajhullás elleni sampon régi változata egy speciális főzet volt, ami tartalmazott csalánt, bojtorjánt, mezei zsurlót, diólevelet, nyírfalevelet és kamillát. A hatásukat a tapasztalatok bizonyították, mára viszont már tudjuk, hogy mindezért azok a komponensek feleltek, amelyek a gyógynövények szerkezetében rejlenek.

Gyógynövényekkel megerősödhet az elvékonyodott haj

A töredezett és fénytelen haj mögött legtöbb esetben a hajszálak kiszáradása húzódik meg. Mindezért a gyakori hajfestés és a különböző hajformázók felelősek, emellett viszont a kiegyensúlyozatlan étrend és a stressz is okozója lehet az elvékonyodott haj jelenségének. Az élettelen frizura megmentője a VARGA termékcsalád, ami tartalmazza mindazt az értékes anyagot, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egészséges hajkoronával rendelkezzünk.

A túl erős kémiai anyagok irritálják az érzékeny fejbőrt, a magas hő eredményeként pedig fakó, száraz és elvékonyodott haj köszön vissza ránk a tükörből. Érdemes elkerülni az utóbbi megoldásokat. Törekedjünk olyan termékek megválasztására, amelyek segítenek újjáépíteni a hajszálak szerkezetét és feltöltik a hajhagymákat életet adó komponensekkel! Az elvékonyodott haj ezáltal képes lesz visszanyerni az egészséges ragyogását. A vargacseppek.hu weboldal a termékek árusítása mellett, hasznos tippekkel is ellát minket a hajápolás kapcsán.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük