birtoklás trilógia
Webáruház

Ha olvasás, akkor Birtoklás trilógia!

Mi jobb egyetlen könyvnél? 7 darab könyv! A Birtoklás trilógia ugyan 3 darab könyvet tartalmaz, de kérhetünk olyan csomagot, amiben 7 van, így hosszú órákon keresztül kiszakadhatunk a valóságból. A könyvek különböző céllal születnek, egyesek tanítani akarnak, mások viszont szórakoztatnak. Kár lenne azt mondani, hogy az egyik rosszabb a másiknál, mivel az a legfontosabb, hogy az olvasónak milyen szükségletei vannak. Ha tanulni szeretnénk, akkor szakkönyvet vásárlunk, ha megunjuk a napi stresszt, akkor olyan könyvet veszünk le a polcról, ami tele van izgalmakkal és érdekes fordulatokkal.

A Birtoklás trilógia egyszerre romantikus és pszichotriller, hogy véletlenül se tudjuk letenni az olvasnivalót. Elég, ha kinyitjuk az első oldalakat és biztosan nem tudjuk majd becsukni, úgyhogy érdemes akkor elkezdeni az olvasást, amikor nincs semmi dolgunk. Az izgalmak, a korrupció és a szerelmi szál tökéletessé teszi Mira Sabo írásait, csak annyi dolgunk van, hogy megrendeljük a kedvencünket.

A Fehér Gallér sorozat kiszakít minket a valóságból

Mi lesz, ha befejeztük a trilógiát? Akkor jöhet a Fehér Gallér sorozat! Ezek a könyvek egy hírhedt testvérpár történetét viszik tovább, egyszerre számítanak folytatásnak és különálló cselekménynek is. Nem mindenki szereti az egyetlen történetből álló könyveket, sokan inkább a hosszú sorozatokat választják. Ilyenkor hamar megismerjük a szereplőket és utána végig lehet követni az útjukat. Az izgalmak minden könyvben tovább fokozódnak, hogy az izgalmak miatt tényleg ne tudjuk letenni.

A nem hétköznapi történet mellé, egyáltalán nem hétköznapi szereplők járnak, tehát biztosítva van a kikapcsolódás. Az olvasás sokkal jobb, mint a filmezés, mivel nem kapjuk meg készen az információt, hanem mi tesszük hozzá a képzeletünket, így lesz tökéletes a látványvilág. A szavak, a mondatok és a sorok különlegessé válnak, szó szerint megelevenednek a szemünk előtt. A Fehér Gallér sorozat és a Birtoklás trilógia ideális választás azoknak, akik ki akarnak szabadni pár órára a világból, hogy új izgalmakat éljenek meg.