Áruházak

Egyedi, design étkezőszékek

Az étkezőszék ebédlőnk központi elemei, amelyek a közhiedelemmel ellentétben nem csak arra hivatottak, hogy rajtuk ülve fogyasszuk el az ebédünket. A sokoldalú bútordarab alapjaiban határozza meg otthonunk hangulatát és megjelenését. A családi étkezések, a mély beszélgetések és a baráti összejövetelek során a konyha meghitt közege tudja biztosítani számunkra azt a bensőséges atmoszférát, amire valóban szükségünk van. Ehhez elengedhetetlen a kényelmes és esztétikus étkezőszék, függetlenül attól, hogy konyhasarokkal rendelkező nappalink van-e vagy külön ebédlő helyiségünk.

Mint ahogy minden ülőbútor esetében, az étkezőszék kiválasztásakor is az a legfontosabb szempont, hogy maximális kényelmet biztosítson, jól tartsa a hátunkat és a derekunkat, így akár étkezés után is szívesen ücsörögjünk rajta. Ezért akár kárpitozott szék mellett is voksolhatunk, illetve egy párna szintén hozzájárulhat a magasabb komfortérzethez, ami természetesen elegánsabbá is teheti a bútordarabot. Az étkezőszék esetében elengedhetetlen, hogy kellően súlyos és stabil legyen, mindemellett szükség esetén könnyen mozdítható is egyaránt. Az étkezőszékeknek nem rendelkeznek bevált standard mérettel. Kétségtelen, hogy a megfelelő méretű szék kiválasztásakor mindig az asztal magassága a meghatározó, ezért célszerű ezért először asztalt választani és ahhoz tervezni. Kalkuláljunk azzal, hogy legyen elég terünk szabadon leülni és felkelni az asztaltól. Továbbá a bútorok közötti szűk hely nem komfortos sem a családtagok, sem a vendégek számára. A vaskosabb, tömörebb székek hangsúlyosabbá teszik az étkező összképét, míg a kecsesebb, könnyedebb formavilágúak sokkal inkább könnyedebb benyomást keltenek. Tehát gondoljuk át, hogy mekkora és milyen enteriőrbe szánjuk a széket, hiszen fontos, hogy az új bútordarab stílusa maximálisan passzoljon az adott helyiség atmoszférájába.

Anyagban, formában, felületben és színben is hatalmas a Dodo Home kínálata, éppen ezért lehetséges, hogy bármilyen darabot is keresel, bármi is lebeg a szemeid előtt, azt jó eséllyel megtalálod a széles választékunkban. Étkezőszékeink nagyszerű tervezők által készített bútorok, melyek egyedi megjelenésüknek köszönhetően igazán exkluzívvá varázsolják otthonodat. Csak hogy párat említsünk: a pasztell színvilág, a geometrikus formák és a monokróm kollekció – fedezd fel még ma a kedvenc irányzatodat! Karfás vagy karfa nélküli székek, kárpitozott, fa vagy műanyag ülőfelülettel, fa vagy fém lábakkal rendelkező székeink időtálló termékek. Esztétikus és minőségi darabok, amelyek kétségtelenül inspirálóak és szemet gyönyörködtetőek. Böngéssz webshopunkban a legkülönfélébb kategóriák szerint, gyűjts ötleteket és találd meg a Hozzád leginkább illő design étkezőszéket!

Egyértelműen kijelenthető, hogy minden étkező alapja az asztal és a kényelmes székek, ám az egyedi hangulatot további dekor elemekkel fokozhatjuk. A megfelelő textilek, világítás és díszítés kiválasztásával bármilyen unalmas étkezőt bájos helyiséggé alakíthatjuk át. A Dodo Home számos lehetőséget kínál, ha egy kis fűszert szeretnél csempészni a konyhád vagy az ebédlőd hangulatába!

A Dodo Home garantált minőséget képviselő design étkezőszékei valóban minden igényt kielégítenek. Kényelmesek, praktikusak, támogatják az egészséges, stabil testtartást, nem utolsó sorban pedig különleges tervezésű, esztétikus komponensei otthonunknak. Válaszd ki az ízlésedhez és egyéniségedhez leginkább illő darabot! Nem számít, hogy a lakásod modern vagy klasszikus megjelenésű, esetleg vintage hangulatú, a webshopunkban minden stílus képviselteti magát. Böngéssz a legkülönfélébb kialakítások közt, inspirálódj és találd meg a számodra legideálisabb design étkezőszékeket, melyek a komfortos étkezésekhez, az önfeledt közösségi élményekhez és a nyugodt kikapcsolódáshoz járulnak hozzá.

Fedezd fel a Dodo Home egyedi design étkezőszék választékát!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük