Szolgáltatások

Egy csatorna igazi nőknek: Viasat 2

2022 tavaszától hazánkban is elérhető a Viasat-csoport legújabb tagja, a VIASAT 2, amely kifejezetten a nőket szólítja meg. A csatorna tematikája roppant változatos, filmek, sorozatok és reality-műsorok is megtalálhatóak rajta. A Sony Max csatornát váltja a VIASAT 2, ahol a sorozatok, a filmek és a különböző show-műsorok mind minőségben, mind tartalomban megváltoznak az átalakulás következtében. Minden, ami szenvedély, frissesség, könnyedség, szórakozás, szerelem, gasztronómia és női erő! Válassza Ön is a Viasat 2 csatorna kínálatát, melynek műsorai garantáltan megszínesítik a mindennapjait. A musor.tv oldalán elmentheti az adót a Kedvenc csatornák menüpontba, így biztosan nem marad le a csatorna legjobb műsorairól.

Az elsősorban a hölgyeket megcélzó VIASAT 2 csatorna olyan nagysikerű sorozatokat sugároz, mint a Szívek szállodája, a Downton Abbey, a Szex és New York, a Jóbarátok vagy mint a népszerű magyar vígjáték sorozat, a 200 első randi. A műsorkínálatban olyan remek reality-műsorok kapnak helyet, mint a Masterchef Junior és a Sütimester. A saját gyártású műsorok között pedig nem kisebb alkotásokat fedezhetünk fel, mint a Lakástalkshow, az Exek az édenben vagy a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal.

Az Antenna Group 2022 tavaszán jelentette be, hogy az AXN, a VIASAT3 és a VIASAT6 a megszokottak szerint, a Sony Max viszont VIASAT 2, valamint a Sony Movie Channel VIASAT FILM néven szolgálja majd a hazai közönséget. A VIASAT 2 elsősorban a nőket célozza meg kínálatával, de az egész család jól szórakozhat a csatorna műsorain.

A musor.tv online műsorújságában a megújult Viasat-csatornák adását is követheti márciustól. A VIASAT 2 igazi, fiatal nőknek szóló kikapcsolódást ígér, így érdemes naprakésznek lenni a jobbnál jobb műsorok választékát illetően! Az oldalon könnyen megtekintheti, hogy a VIASAT2 mai műsorában milyen filmek, sorozatok vagy műsorok lesznek. Amennyiben egy műsor időpontja éppen nem megfelelő Önnek, azt is megnézheti a címére kattintva, hogy milyen időpontban és melyik csatorna fogja még közvetíteni a kiválasztott tartalmat. Az oldalon akár másodpercre pontosan meg tudja tervezni, hogy melyik időpontban melyik adást szeretné megtekinteni, amihez kedvelt funkció a TV-műsorok naptárba importálása, ami az adásra kattintva egy gombnyomással megoldható, így biztosan nem marad le a kedvenc műsorairól!

Amennyiben mégis lemaradt valamelyik kiszemelt TV-műsorról, ne búsuljon, mert a musor.tv oldalán TV-MŰSOR MOST menüpontjában megtekintheti az aktuálisan közvetített műsorokat és filmeket csatornák szerint, amelyek között biztosan talál a kedvére valót!

Mit nézzek ma este a tv-ben?

Ha nem biztos abban, hogy mit nézne ma a tv-ben, érdemes átböngészni a műsor.tv kínálatát. Keressen a műsorok, színészek, színésznők és rendezők között! Kapcsolódjon ki és dobja fel az estéjét egy igazán jó, szórakoztató műsorral! A szórakoztató műsoroknak nagy szerepe van a TV-ben, hiszen ezeket nézik a legtöbben. Ebbe a kategóriába tartoznak különböző vételkedők, show-műsorok, talk-show-k, kabarék és még számos műsorféle. A filmek világa is tökéletes alternatívát kínál a hétköznapi gondok elfeledtetésére. Nézne valami jó filmet a TV-ben? Nálunk megtalálja a hamarosan kezdődő filmek gyűjteményét, így a leginkább szimpatikusat választhatja ki több tucat csatorna kínálatából. Vígjáték, akciófilm vagy esetleg thriller? Böngéssze a közelgő műsorok listáját, biztosan talál hangulatának és ízlésének megfelelőt.

Vélemények a műsor.tv-n

Tudja meg könnyen, hogy másoknak melyik műsorok tetszettek, illetve Ön is szavazhat! Melyek a legjobbra értékelt filmek és sorozatok? Melyek a legrosszabbra értékelt, csalódást okozó filmek és sorozatok? Nálunk most kiderül!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük