Áruházak

Design tükör fali dekorációnak

A minőségi design tükrök nélkülözhetetlen kiegészítői az egyedi, stílusos lakásoknak. Egy design kialakítású, különleges tükör meghatározó része lehet otthonunk bármelyik pontjának. A tükröket rendszerint a fürdőben, a hallban és a hálóban helyezzük el, de miért ne ékesíthetné az étkező falát például egy kép helyett, vagy miért ne tehetnénk egyet bárhova máshova a házban? Ma már nincsenek szabályok, csak is kizárólag Te alakítod a környezeted elrendezését, terveidnek csak a képzeleted szabhat határt! Legyen szó az előszobádról, a fürdőszobádról, a nappalidról, a hálószobádról vagy akár az irodádról, a belső tereket remekül feldobhatod és még tágíthatod is egy-egy jól elhelyezett tükörrel. Egészalakos vagy kisebb kiszerelésű, minőségi és ízléses termékeink tökéletesen funkcionálnak az általad kiválasztott falfelületen vagy akár a szoba sarkában!

Kicsi a lakás, szűk a tér? A tükör kiválasztásánál fontos szempont az otthonod mérete, ugyanis használatával szinte minden helyiség optikai térérzete jelentősen megnövelhető. Egy nagyobb méretű fali tükör egy kisebb helyiségbe ideális választás, ugyanis segítségével azonnali hatást érhetünk el. A szűkre szabott nappalik és konyhák esetében jó döntés lehet olyan fali tükör beszerzése, amely végigfut az egyik falfelületen, esetleg a szekrény ajtaján, így könnyen megnövelhetjük a térérzetet, nem utolsó sorban fényesebbé is varázsolhatjuk a helyiséget. A nappaliban az ablakkal szemben érdemes elhelyezni a tükröt, így még több napfény áraszthatja el a szobát, ami lenyűgöző hatást kelt. A nagyobb méretű hálószobákban a tükörnek az ablak melletti falon ideális a helye vagy akár az ágy mögé helyezve a szobának mindezeken felül mélységet is adhatunk.

Egy jól megválasztott design tükör a látvány mellett valódi stílust is kölcsönöz a belső tereknek, illetve egységesíti az enteriőrt.

A Dodo Home színes választéka minden igényt kielégít, különböző kerettel, méretben, formában és stílusban egyaránt széles palettát kínál. Folyamatos kedvezményekkel és szerethető árakkal igyekszünk kedveskedni vásárlóinknak. Design tükreink rendkívül mutatósak és kétségtelenül kiállják az idő próbáját. A legtöbb darab annyira rendhagyó megjelenésű, hogy szinte műalkotásnak tekinthetőek, garantáltan vonzzák a tekintetet.

A tükör kerete meghatározza az összképet és ízlést teremt. Antik, klasszikus hangulatú csipkék, aranyozott fodrok, letisztult vonalú famintázatok, exkluzív, csillogó fémek, meghökkentő formák és egészen absztrakt kompozíciók lelhetőek fel egyedi kínálatunkban.

Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy milyen stílust, formát, színt válassz és milyen design tükörrel színesítsd meg otthonod légterét, ajánljuk, hogy bátran fedezd fel weboldalunk különleges ötleteit! Találd meg a hozzád leginkább illő lakberendezési dizájnt!

A megfelelő modell kiválasztásnál érdemes figyelembe venni azt, hogy egy minőségi design tükörnek a tükörlapja is átlagon felüli, és mivel mozdítható, így nem rövidtávra, hanem hosszú évekre vásárolod azt. Használatuknál pedig javasolt őket tisztán tartani.

A kifinomult, skandináv, mediterrán, bohém, extravagáns és minimalista stílusú, egyedi termékeinkkel bátran kifejezheted önmagadat. Különleges formák, egyedi tervezések, kivételes kompozíciók és környezetbarát anyagok jellemzik választékunkat. Válaszd ki otthonod belső tereinek legmegfelelőbb díszét! Rendelj tőlünk, ha szükséged van egy igazán tündöklő pontra, amely megtöri a környezeted monotonitását.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük