Webáruház

Csontritkulás megelőzése táplálékkiegészítők segítségével

Kolléganőmmel beszélgettünk arról, hogy mennyire szerencsénk van, hogy olyan korban élünk, hogy elérhető számunkra a táplálékkiegészítők teljes tárháza. A kolléganőm nagyon tájékozott ezen a téren, bármilyen problémára rákérdezek, hogy mit ajánlana, máris mondja hozzá a terméket és a helyet is, hogy honnan érdemes beszerezni.

A női felmenők között a családunkban nagyon gyakori csontritkulás. A nagynéném is retteg, hogy előbb-utóbb eljön az idő, és nála is diagnosztizálja az orvos ezt a betegséget, ezért megígértem neki, hogy kifaggatom kolléganőmet ezen a téren.

Egyik nyugodt délelőtt ez irodában rákérdeztem a kolléganőmnél, hogy ízületekre, porcokra, csontritkulásra mit ajánlana. Javasolt egy weboldalt, ahol a csontritkulás megelőzése céljából minden fontos táplálékkiegészítőt beszerezhetek.

Nagyon örültem az ajánlásnak, és el is merültem a Prevenció Patika weboldalán található készítmények közti válogatásban. Többféle formában, pezsgőtabletta vagy kapszula kiszerelésben is kaphatók a vitaminok csontritkulás megelőzése érdekében. A pezsgőtablettával szimpatizáltam, nagyon kedvező volt az ára is, és meglepődve olvastam, hogy milyen sokféle márka van belőle. Az ismertebb nevek közé tartozott a Calcium Sandoz, Pharmavit, InnoPharm de a számomra kevésbé ismert pezsgőtablettákkal is találkoztam: CalciTrio, Vitaplus.

Jellemzően tabletta formában lehet hozzájutni a csontritkulást megelőző vitaminokhoz, akinek inkább a por és pezsgőtabletta a szimpatikusabb, az is jelen volt a választékban. A legismertebb márkák mind szerepeltek a Prevenció Patika kínálatában: Jutavit, BioCo, Interherb, Béres, Vitaking, Dr. Chen.

Már a webes gyógyszertár neve is szimpatikus volt számomra, mert nem a betegségre, hanem a prevencióra fordították a hangsúlyt mind a nevükben, mind a kínálatukban.

Miután egy megbízható oldalról szereztem tudomást, érdemesnek találtam megfontolni a vásárlás lehetőséget. Bizonyos összeg felett ingyenesen hozzák ki a vásárolt árut. Ezt az összeget nagyon gyorsan el lehet érni, ha összeválogatunk néhány izgalmas, vitamindús terméket.

Az ingyenes szállítási díjat ki lehet küszöbölni, ha előfizetünk a Prevenció Tagsági Klubba. A tagság számos kedvezménnyel jár. Egyedi kuponkedvezményekre leszek jogosult. Felkészült egészségügyi szakemberek ingyen válaszolnak az e-mailben feltett kérdésekre. Szakmai cikkeket olvashatok díjmentesen, a rendelésemmel pedig támogatom a Máltai Szeretetszolgálatot. A legújabb termékekről elsők között tájékoztatnak. A tagsági díj nem éri el éves szinten a húszezer forintot, de havi befizetéssel is lehet intézni a költségét.

Amennyiben meghagyom az e-mail címem, ingyen elküldenek számomra egy kis könyvet egészség megelőzés céljából.

Miután a csontritkulás témakörét alaposan körbejártam, rájöttem, az online gyógyszertár weboldalán még számos kategóriában találok vásárolnivalót. A közeli lejáratos készítmények között jelentős árkedvezménnyel találhatunk gyógyszereket, vitaminokat. Érdemes gyorsan dönteni az itt látható termékeket illetően, hogy amíg készleten vannak, elcsípjük őket. Érdemes átolvasni az ingyenes szállítás fül alatti ajánlatokat is, de találtam olyan lehetőséget, ahol a második terméket fél áron adják. Ezek az ajánlatok jellemzően kozmetikai termékekre vonatkoztak, de közülük akadt olyan, ami most nagyon kecsegtetőnek hangzik.

Az oldal javára írom, hogy egy csokorba szedte az ezer forint alatti termékeket. Sebtapaszra mindig szükség van, ezért a virtuális kosaramban landolt az egyik átlátszó tapasz, és a Fitoflux szopogató tablettát sem tudtam otthagyni párszáz forintos árával.

A csontritkulás megelőzése témakört a kollégámnak és a Prevenció Patikának köszönhetően alaposan körbejártam. Minden termék feltünteti, hogy milyen összetevőből áll a készítménye, ezért biztonságban érzem magam a kellő tájékoztatás miatt. A vevők informálása amúgy is kiemelkedően korrekt a webes gyógyszertár részéről.

Nagyon örülök, hogy én is továbbíthatom az infót a nagynénémnek, akit bátorítani fogok, böngésszen a Prevenció Patika oldalán, nem sürgeti senki, és amint megtöltötte a virtuális kosarát, ott leszek, és segítek a vásárlás befejezésében.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük