selyem köntös
Webáruház

Csábító és kényelmes a selyem köntös

Az otthoni ruházat viselésében nem minden esetben szerepel egyedüli tényezőként a kényelem, pláne a hölgyek részéről. Egy lágyesésű selyem köntös az említett lényeges tulajdonságon túl, sok esetben esztétikai igényeket kielégítő szerepet is létesít. Hiszen mindenki megbecsüli a szépet és jólesik olyankor is vonzónak erezni magunkat, amikor éppen esti pihenőnket tartjuk és lefekvéshez készülődünk. Egy kiváló minőségű selyem köntös kényelmes es elegáns viseletet biztosít.

Színek és fazon tekintetében roppant széles a választék a Lorem Lingerie webáruházában, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbb terméket. A weboldalon találunk egy részletgazdag mérettáblázatot is, ami remekül felvázolja a lehetőségeinket választás tekintetében. Olyan magas minőséget képviselő márkák kínálják selyem köntös termékeiket a webshopban, mint az Obsessive, a Beauty Night, a Livco Corsetti vagy az Anais. Találunk szatén mandzsettával, övvel, csipkével, masnikkal és egyéb díszítőelemekkel ellátott, csábító modelleket is.

A magával ragadó babydoll

Bizonyos ruhadarabok újra és újra képesek visszatérni a divatba és rabul ejteni minket. Ilyen kortalan modell a babydoll, ami már több mint 60 éve ikonikus ruhaneműnek számít és a sikere töretlen. Egy amerikai fehérnemű tervező jóvoltából robbant be a köztudatba, aki rövidebb hálóruhákat álmodott meg hölgyeknek. Később ez a forradalmi darabnak számító kombiné átlényegült és megszületett a szexi babydoll.

Mára a legnagyobb divatházak csempészik be újra és újra a kollekcióik soraiba, így ez a csodás alkotás szüntelenül képes megújulni, a klasszikus vonalvezetés mellett. Molett hölgyeknek is készülnek izgalmas darabok, a Lorem Lingerie minden típusú hölgy igényeit szem előtt tartotta, amikor összeállította gazdag kínálatát. A pikáns babydoll természetesen remekül megállja a helyét alvóruhaként is, nyári éjszakákon a hűvös anyag megfelelően képes szellőzni és alig takarja el a testet. Böngésszük át a kínálatot és fedezzük fel az izgalmas kombinációk sokszínűségét!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük