iphone 13 pro max tok
Webáruház

Az iPhone 13 Pro Max tok csak az adott telefonra passzol

Mindegyik telefonmárkának vannak különböző szériái. Az iPhone 13 Pro Max tok kizárólag az arról elnevezett telefonra illeszkedik tökéletesen. Mivel mindegyik okoseszköznek máshol van a kamerája, a hangszórója, a mikrofonja és ezek eltérő méretűek, mint ahogy a készülékek is, csak az azonos nevű védőtok illeszkedik arra. Például az iPhone 12-re egyáltalán nem fog passzolni az iPhone 13 Pro Max tok.

Ezért is kell alaposan utánanézni, hogy milyen terméket szeretne vásárolni, ellenkező esetben nem tud megfelelő biztonságot nyújtani a telefonjának. Ha személyesen vásárol az üzletből, az alkalmazottak könnyedén a segítségére siethetnek, valamint fel is lehet próbálni a készülékre a tokot. Azonban online rendelésnél alaposan utána kell járni a különböző adottságoknak, hogy ne kelljen visszaküldeni a terméket. Az iPhone 13 Pro Max tok dizájnos megjelenésekben kapható. Annyi biztos, hogy gyönyörűen díszítheti a készülékét, mert ízléses tokokat talál a piacon.

Az iPhone 13 szilikon tok általában átlátszó

Persze lehet kapni egyszínű és mintás változatokat, azonban nem biztos, hogy azok szilikonból készültek. Kedvezményesen juthat hozzá az iPhone 13 szilikon tok bármelyik változatához az interneten. Amikor az ideje engedi, látogasson el a Bluedigital honlapjára, ahol temérdek tok várja az érdeklődőket, mindenféle készülékre! Amit érdemes még tudni, hogy a szilikon tok kizárólag a telefon háttámláját védi. Ez azt jelenti, hogy erősen javasolt az üvegfólia felhelyezése a képernyőre, hogy az ne karcolódjon.

Az iPhone 13 szilikon tok és az üvegfólia maximális biztonságot nyújt. Nemcsak, hogy nem fognak karcolások megjelenni sem az elő-, sem pedig a hátlapon, hanem az ütődéseket is el lehet kerülni. Minden bizonnyal találkozott már olyan okostelefonnal, aminek pókhálósra be volt törve a képernyője. Ezt senki sem szeretné, ezért az iPhone 13 szilikon tokot választják. Szerencsére, egyáltalán nem kerül sokba ezen termék beszerzése, ezért időközönként váltogathatja is azt. A kedve szerint öltöztetheti fel a telefonját.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük