elektromos roller budapest
Webáruház

Az elektromos roller Budapest területén könnyű és gyors közlekedést biztosít

A Keleti Pályaudvar melletti Future Board szaküzletben megtalálhatóak a korszerű elektromos kisjárművek, igen minőségi kivitelben és kedvező áron. Az elektromos roller Budapest területén többek között itt is és a cég által működtetett webáruházban is beszerezhetőek, többféle változatban. Az üzletben nemcsak vásárolni, hanem bérelni is lehet a járgányokat, továbbá 20 perces térítésmentes körre is elvihető a kiválasztott modell, tesztelés céljából.

Az elektromos roller Budapest megterhelt közlekedési viszonyait ki tudja küszöbölni, hiszen az alkalmazásával könnyen el lehet jutni egyik helyről a másikra, még akkor is, ha forgalmi dugó van éppen az utakon. Amennyiben a leendő vásárlónak kétségei vannak a használat módját illetően, a cég munkatársai segítenek, megmutatják mit kell tenni, hogy a rollerrel való közlekedés biztonságos legyen. Az elektromos roller Budapest és az agglomeráció területén is növekvő népszerűségi indexet tudhat magáénak, többféle gyártmányban, mint amilyen a közkedvelt Dualtron, FutureBoard, a Vsett, a Zero, a Kugoo és a WowGo.

A fűthető mellény a hideg hónapok alapdarabja

A hűvös időjárás próbára teszi a szervezetet, főként ha több időt kénytelen valaki a szabadban tölteni vagy kerékpározna, motorozna, esetleg rollerezne. Napjainkban viszont már olyan innovatív ruházat is az érdeklődők rendelkezésére áll, mint a roppant praktikus fűthető mellény, kabát és kesztyű, amelyek kedvezményesen beszerezhetőek a Future Board üzleteiben és a cég által működtetett webáruházban.

A fűthető mellény nem mindig fűt, csak akkor, ha a jól látható gombbal bekapcsolásra kerül és aktiválódik. 3 erősségi fokozat választható, a leginkább komfortos szint a felhasználó által állítható be és igény szerint módosítható. A tápellátást a zsebben lévő USB csatlakozáshoz illesztett powerbank végzi. A fűtési idő ennek az akkubanknak a kapacitásától függ, leginkább 3-4 óra hosszáig tud a feltuningolt ruhadarab kellemes meleget biztosítani. A fűthető mellény továbbá vízálló, így szeles, esős napokon is viselhető, a mosása 30 Celsius fokon ajánlott, de a szárítógép használata mellőzendő.