automata öntözés
Webáruház

Az automata öntözés hatékony és megbízható

A modern technológia elmei felhasználhatóak a családi házak kerti részében is. Az automata öntözés kialakítása nagymértékben megkönnyíti a növények vízpótlásának a kivitelezését, emellett hatékonyabb is a hagyományos, kézi locsolásnál. A rendszer lelke a programozható vezérlő automatika, ez általában egy felhasználóbarát, falra szerelhető LCD panel, ami egyszerűen kezelhető. Az automata öntözés ezen eleme szabályozza az öntözőzónákat megnyitó vagy lezáró szelepeket, az elhelyezés körülményeit figyelembe véve lehet bel- és kültéri is.

Napjainkban már léteznek internet összeköttetéssel rendelkező okos vezérlők is. További fontos eleme a rendszernek az esőérzékelő, ami megakadályozza az esetleges túlöntözést, amint csapadékot észlel, leállítja a vízkibocsátást. Hasonló funkcióval bír a fagyérzékelő is azzal, hogy ez magát az öntözőrendszert is megvédi a fagyási károktól. Az automata öntözés során, a víz a mágnesszelepeken keresztül jut el a növények gyökérzetéhez, ez működteti a hálózat egyes zónáit.

A kertrendezés árak számos tényező függvényében alakulnak ki véglegesen

A családi házak környékén elterülő terület igen sokféleképpen kialakítható. A kertrendezés árak nem horribilisek. Az automataontozorendszeres.hu weboldalt működtető cég, a locsolórendszerek forgalmazása mellett, vállal komplett kerttervezést, emellett a kertrendezés árak tekintetében is előzetes tájékoztatást a webhelyen. Minden kert más és más, ebből kifolyólag a végösszeg alakulása sem lehet egységes.

Beleszámít ebbe sok tényező, mint amilyen a gyepszőnyeg, a vakondháló, a termőföld, a fenyőkéreg, a kertépítési terméskő és a növények ára is, valamint a kivitelező munkadíja és távolabbi helyszín esetében a kiszállási és szállítási költsége is. Amennyiben igény van automata öntözőrendszerre, ez külön tételnek számít. A terület nagysága és tagoltsága határozza meg, hogy hány zónás hálózatra van szükség. A kertrendezés árak tematikában igényelhető árajánlat, ami tartalmazza a szükséges anyagok listáját, a munkadíjat, a munka várható időtartamát és a garanciális feltételeket is.