Szolgáltatások

Animal Planet: Ismerje meg az állatok világát!

Bizonyára már Ön is hallott az Animal Planet-ről, amely a Discovery Inc. társaság tematikus csatornája. A tv adó különböző állatok életét mutatja be, ismeretterjesztő anyagai minden korosztály számára hasznos időtöltést, és jó szórakozást nyújtanak. Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni az izgalmasabbnál izgalmasabb televíziós programokról, kattintson a musor.tv oldalára, ahol mindig naprakész információt talál az aktuális adásokról.

Miért érdemes az online TV-újságot választani?

Egy hosszú munkanap milyen jól is tud esni, ha lehuppanunk a tv elé, egy ízletes nassolnivaló társaságában és egy érdekes műsor mellett kikapcsolódunk. Ilyenkor jön a kérdés: mit is nézzünk? Az online tv újság bármikor elérhető felület, csak két kattintás kell hozzá! Segítségével azonnal megtekinthetjük, mi megy épp a tv-ben, így könnyen kiválaszthatjuk a számunkra legérdekesebb programot. Használatával biztosan nem maradunk le kedvenc filmjeinkről és sorozatainkról, ugyanis tudni fogjuk a vetítések időpontját. Ha mégis lecszúsznánk valamiről, a musor.tv oldalán azt is megtaláljuk, mikor játsszák az ismétlést.

Animal planet – A legjobb ismeretterjesztő műsorok

Az Animal Planet egy olyan csatorna, amely ismeretterjesztő műsorok széles választékát kínálja. A programok kicsik és nagyok számára egyaránt érdekfeszítőek, a gyerekek hasznos dolgokat tanulhatnak meg világunkról és környezetünkről, ha ezt a csatornát választják, miközben jól is érzik magukat. A csatorna egyik népszerű sorozata az Amanda, az állatmentő, amely egy olyan lány történetét mutatja be, aki segít a bajba jutott állatokon. Az Állati őrangyalok szintén remek történeteket mutat be emberekről, akik állatokat mentenek meg. A kihalás szélén c. műsor is rendkívül érdekes, hiszen keretein belül olyan kihalás szélén álló fajokkal ismerkedhetünk meg, mint az óriás lágyhéjú teknős, a rio apaporis kajmán, vagy a dél-sziklás-hegységi farkas. A vízi világ iránt érdeklődő nézők tetszését bizonyára elnyeri Visszatérés a cápák szigetére, az Állati érdekességeket pedig mindenki számára szívből ajánljuk, aki szeretné közelebbről is megismerni, megérteni az állatvilág titkait. A reality műsorok kedvelői sem fognak csalódni, ha az Animal Planet-re kapcsolnak, a Pokoli macskák ugyanis olyan macskás gazdik valós problémáit mutatja be, akik nem bírnak állataikkal.

A további TV-csatorna kínálat

Az Animal Planet mellett számos további remek csatorna tartozik a Discovery Inc. hálózatához, melyeknek műsorai kivétel nélkül böngészhetők a musor.tv online tv újságának segítségével. A Discovery Channel jobbnál jobb ismeretterjesztő műsorok sokaságát sugározza. Ide kapcsolva történelmi emlékeket, természeti jelenségeket, és technológiai újdonságokat egyaránt megismerhetünk. Az adó közkedvelt sorozatai közé tartozik a Hogyan csinálják? amelyben a lélegzetelállító készítési folyamatát tekinthetjük meg különböző tárgyaknak, valamint a Gyűjtögetők, amely a fémipar érdekességeit mutatja be. A természettudományok iránt érdeklődő nézőknek érdemes a Discovery Science csatornájára kattintani, hiszen az itt sugárzott műsorok többek között a csillagászat, a különböző gépek, és a technológia újdonságait szemléltetik. A Discovery Turbo Xtra speciális műsor ajánlatával az autók szerelmeseinek kedvez. A csatorna remek sorozatok keretein belül ismerteti az autószerelés titkait, a különböző álomautókat és összeszerelésüket, valamint az autóversenyeket. A Discovery TLC (travel&living) életmóddal és divattal kapcsolatos adások sokaságát kínálja. Változatos műsoraik között bizonyára mindenki megtalálja a számára érdekeset. Az Élet 250 kiló felett c. sorozatuk, amely olyan extrém túlsúlyos emberek életét mutatja be, akik próbálnak lefogyni, hatalmas népszerűségnek örvend, az Ötös ikrek a családban c. műsoruk pedig az egész család számára kitűnő szórakozást nyújt.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük