vadháló
Webáruház

Amit a vadhálóról tudni ajánlott

A mezőgazdaságban, állattartásban és erdészetben gyakran van szükség kerítésekre különféle okok miatt. Hazánkban két kerítéstípus terjedt el ezekre a célokra: a mechanikus vadháló és az elektromos kerítésrendszer. Az előbbiek lehetnek ponthegesztett, táblás megoldások, amiknek a telepítése viszonylag egyszerű, és sokszor nincs is szakember segítségére szükség az építéshez.<

Azonban nem szabad elfelejteni, hogy az efféle vadháló rugalmas, ami miatt a használati értékük a többihez viszonyítva meglehetősen alacsony. A huzalos kerítések telepíthetősége ugyancsak egyszerű, de aránylag nagy oszlopigénnyel bírnak. Mit érdemes akkor választani?

A tapasztaltabbak és hozzáértők szívesen döntenek a feszített drótfonatos mechanikus vadháló mellett, ami többféle módszerrel készülhet. Egy kedvelt megoldás a hagyományos, hurkolt kivitelű, amely vízszintes, két irányból érkező, csavart függőleges kötőszálakból áll.

Kiemelkedően magas minőséget, a gyakorlati tapasztalatok alapján, a rugalmas kerítésmezőt adó, csúszásmentes csomózással készült vadháló biztosít, ami elérhető a keritesrendszerek.hu weboldalon is. Mit kell erről tudni? Egy olyan speciális technológiáról van szó, amivel akár 8 méteres oszlop osztásközt is el lehet érni. A vadháló drótszerkezete kedvező tulajdonágokkal rendelkezik: tartósság, megbízhatóság és könnyű kezelhetőség.

Minden téren megfelelő a WPC deszka

A kertben a kerítésnek a funkciót illető és esztétikai okok miatt is fontos szerepe van. Mivel a WPC deszka a kiváló alapanyagot jelenti egy profi kerítésrendszer megépítéséhez, egyáltalán nem csoda, hogy számos országban, köztük Magyarországon is, igen nagy sikernek örvend. A segítségével kialakítható az a szép és stílusos kerítés, ami mutatósabbá és otthonosabbá teheti a kertet.

Nem mindegy, hogy milyen anyagból készül ez, és a kerítés színe is kulcsfontosságú, hiszen harmonizálnia kell a többi funkcionális és dekorációs elemmel. A WPC deszka tartós, többféle színben megvehető és könnyen kezelhető, arról nem is beszélve, hogy egy környezetbarát tartozékról van szó. Még több infó megtudható a WPC deszka termékről a fent említett oldalon.