Szolgáltatások

Alkoholizmus ellen a legjobb módszer!

Biztosan Ön is tapasztalta már az alkoholizmus negatív hatásait, akár saját magán, akár valamely szerette által. Ezzel a helyzettel nem könnyű megbirkózni, már önmagában az is nehézséget okoz, hogy felismerjük a problémát, a megoldás kitalálása és megvalósítása pedig még ennél is nagyobb kihívással jár. Számtalan gyógyszer, praktika, terápia létezik erre a problémára, sok ezek közül azonban semmit nem ér. Az alkoholizmus rendszerint felőrli a megtakarítások nagy részét, ha nem az egészet, így pláne nem szeretnénk még olyan dolgokra is költeni, amik nem válnak be és csak még nehezebb helyzetbe kerülünk általuk. A helyzet viszont tarthatatlan, aki nem tud felépülni az alkoholizmusból az nem sok jóra számíthat az életben. Létezik viszont egy minden eddiginél hatékonyabb megoldás!

Az Addiktológia nagyágyúja: a Felépülök.hu

Egy 28 napos bentlakásos programról beszélünk, aminek keretein belül a résztvevők kiscsoportos és egyéni beszélgetéseken vesznek részt. A csoportokra osztás azért hatékony, mert így a résztvevők nem érzik magukat egyedül a problémával és ez segíti a szocializációt. Az egyéni beszélgetések pedig azért jók, mert így célzottan tudnak fókuszálni a jelenlévő személyes problémáira, problémáját okozó tényezőire, amik figyelembevételével létre tudják hozni a számára legmegfelelőbb megoldást.

Ezen felül a hozzátartozóknak is szerveznek foglalkozásokat, ezáltal lehetőségük nyílik megismerni az alkoholistában zajló folyamatokat, és azt, hogyan tudnák a helyzetet a lehető legjobban kezelni.

A bent tartózkodás során nem kell a felépülésen kívül semmi másra koncentrálniuk, hiszen teljes ellátásban részesülnek. Ennek ára benne foglaltatik a program teljes árába, ami figyelembe véve a szolgáltatás minőségét és a konkurens szolgáltatók árazását, kifejezetten optimális.

A részvevők lelkiállapotának egyébként jót tesz a környezetváltozás, hiszen egy teljesen biztonságos, meghitt és családias környezetben van lehetőségük eltölteni az említett 28 napot.

A család, aki szervezi a programot maga is megtapasztalta az alkoholizmus szörnyűségét, hiszen az apa és a fiú is elszenvedte a betegséget. Azonban mindketten legyőzték, és azóta is tartják állapotukat. Ez remek bizonyítékul szolgál a jelentkezőknek is, hogy szakértő kezekben vannak, hiszen ki más tudná jobban megérteni a bennük dúló érzelmeket és reakciókat, mint az, aki már átesett rajta? Az anya pedig végigkövette ezt a folyamatot, így már megtapasztalta, hogy lehet hozzátartozóként jól kezelni egy ennyire komoly helyzetet.

A család tisztában van az Addiktológia tanaival, az alkoholizmus fázisaival, és éppen ezért nem is vállalják azokat, akiknek úgy gondolják, nem tudnának segíteni. Pont erre a célra hoztak létre egy konzultációt, amin még a beköltözés előtt részt kell venni, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy képesek segítséget nyújtani az adott esetben. Amennyiben úgy ítélik meg, hogy nem tudnak vállalni valakit, akkor sem hagyják magára, hanem ajánlanak neki egy másik módszert, ami hatékonyabb lehet abban az esetben.

Továbbá, a program befejeztével sem hagyják magukra a résztvevőket. Az egyik ismerősöm már 3 éve, hogy elvégezte a képzést, és még a mai napig is felhívják néha, hogy meggyőződjenek az állapotáról. Így biztosak lehetünk abban, hogy bármi történik, lehet hozzájuk fordulni. Azt pedig említenem sem kell, hogy az ismerősöm azóta teljesebb életet él, mint valaha, és egyszer sem esett vissza.

Arra bíztatnék mindenkit, aki az alkoholizmussal küzd, hogy keresse fel a Felépülők-et, mert ez bizonyítottan hatékony megoldással szolgál, és terelje jövőjét egy jobb irányba!