Marketing

A Videó készítés és a YouTube jelenlét – vállalkozásoknak

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a videó készítés, a minőségi multimédiás kontentek megosztása jóval eredményesebb a direkt reklámoknál, hiszen el lehet érni általuk, hogy a nézőkben kialakuljon a bizalom és a lojalitás az adott céggel szemben, kíváncsiak legyenek a termékre, vagy vágyat érezzenek egy szolgáltatás iránt. Ha még nem videózol, olvasd el a cikkünket, amelyből megtudod, vállalkozóként hogyan profitálhatsz a videó készítésből és a YouTube jelenlétből!

 

A videó készítés az új trend

 

Ma a médiafogyasztók minden eddiginél jobban igénylik a gyorsan megszerezhető, könnyen feldolgozható, hasznos és szórakoztató tartalmakat, ráadásul a technológia fejlődése is a videós kontenteknek kedvez, hiszen ma már mindannyiunk zsebében ott lapul az okostelefon, amely kiváló minőségben játssza le ezeket az anyagokat.

Ma már szabad perceinkben előbb nyitjuk meg a YouTube-ot, hogy felkeressük kedvenc csatornáinkat, mint hogy újságot vagy könyvet ragadnánk, illetve bekapcsolnánk a rádiót.

5 pozitív hatás, amelyet videókkal érhetsz el

 

Az elkészült videókat sokoldalúan felhasználhatod – megoszthatod a social media felületeiden, feltöltheted  a YouTube-ra, esetleg a honlapodra, de más módon is eljuttathatod az emberekhez.

Egy jó videóval egy kevésbé izgalmas termék iránt is felkeltheted a nézők érdeklődését, kíváncsiságát.

Lehetőséged van akár működés közben bemutatni a termékeidet.

Több kattintást fogsz bezsebelni, mint bármilyen más tartalommal.

SEO célokat is megvalósíthatsz velük.

 

Ezért érdemes jelen lenni a YouTube-on

 

Ma a világ 2. leglátogatottabb oldala a YouTube, amelynek havi 2,3 milliárd felhasználója van, s a nézők 25%-a hetente 10 órányi tartalmat fogyaszt. Számodra ez azt jelenti, hogy a saját céges YouTube csatorna elindítása egy kiváló lehetőség nagyobb tömeg elérésére, és SEO céljaid megvalósítására.

Ha rendszeresen osztasz meg releváns tartalmakat, hitelessé válsz a nézők szemében, s könnyedén elnyerheted a bizalmukat, ami kedvez a szakértői márkád erősítésének.

Videó készítés Nagykanizsán

Azért vannak a különféle marketing és kreatív ügynökségek, hogy a marketing feladatokat levegyék a cégek válláról.

Ha Nagykanizsán vagy a környékén van céged, és te is vágysz a videózás és a YouTube jelenlét nyújtotta előnyökre, de nem tudod megoldani a profi videók elkészítését, a feladatokat átadhatod egy online marketing ügynökségnek.

Ingyenes első konzultációért és árajánlatért keresd a DLX MEDIA csapatát!

 

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük