Szolgáltatások

A Travel XP mai tv-műsora

Az indiai Travel XP HD / 4K tv csatorna egy 2011-ben indult ismeretterjesztő csatorna, amely igazán szemet gyönyörködtető módon, rendhagyó módon eredeti angol nyelven mutat be csodás tájakat. Fedezze fel a legjobb utazás és turizmus témájú műsorokat 4K felbontásban! Nézze meg a Travel XP programkínálatát a musor.tv-n!

Mi lesz a mai műsor a Travel XP-n?

Nézze meg csupán pár kattintással a Travel XP mai műsorát! Válassza ki pillanatok alatt az Ön érdeklődési köréhez leginkább illő műsort a Travel XP színes kínálatából!

Műsorajánló

Xplore India 7.

Kerala, Kochi

Kochi is an important seaport in Kerala’s Ernakulum district. From time immemorial, the Arabs, British, Chinese, Dutch and Portuguese have left indelible marks on the history and development of Kochi.

Bucket List 3.

Gyokuro Tea

Dan & Paddy’s experiences, in this episode, revolve around savouring and appreciating Gyokuro tea – one of the highest grades of tea available in Japan.

Kissed By The Sea 5.

Mauritius

Explore the magical island of Mauritius with Sakshi as she visits an abandoned lighthouse, and experiences water activities like snorkeling, undersea walking and also explores underwater ecology.

Mit nézzek ma a tv-ben?

Lesz-e valami ma a tv-ben?  – Kérdezzük megfáradtan egy hosszú nap után. Ezután általában a tanácstalan kapcsolgatás következik a csatornák között, aztán ott lyukadunk ki, hogy nem találtunk semmi érdekeset. Pedig sokszor az ideális kikapcsolódást pont egy jó film vagy egy szórakoztató műsor adja. A musor.tv weboldalán egyszerűen áttekintheti a mai tv műsort a legnépszerűbb csatornák kínálatától kezdve az egészen speciális tv-adók műsoráig. Kiemelve találja meg az élő és a premier műsorokat. Több mint 170 csatorna műsorprogramját böngészheti át, így jobban kalkulálhat az idejével, oszthatja be az estéjét. Ez után tényleg csak a kényelmes kanapét és a megfelelő nasit kell megtalálnia!

Válassza ki az Önhöz leginkább illő műsort!

Ötlete sincsen, hogy mit nézzen ma a tévében? Csak szörfözik a rengeteg csatornán, de nem fogja meg semmi, céltalanul bolyong? A megoldás egyértelműen a műsorújság, ami rendet tesz az ezernyi program között. Mi a mai tv műsor, mit érdemes ma nézni? Nálunk két kattintás után kiderül! Izgalmas filmek, romantikus sorozatok, lehengerlő, ismeretterjesztő műsorok, szórakoztató, zenés programok, sport közvetítések, netán idegennyelvű csatornák? Nálunk minden megtalál, ez biztos! Legyen szó a főbb tv csatornákról, a gyermek és ifjúsági tv-kről, a rádiókról vagy a streaming szolgáltatásokról, nálunk az összes műsorprogram elérhető!

Fontos a jó műsorújság

Már megint hova rakhattam el a műsorújságot? Egy átlagos háztartásban gyakran elhangzó kérdés a mai napig, de egyre kevesebbszer teszik fel egymásnak az emberek. Méghozzá azért, mert remek online felületek működnek, ahol könnyen, átláthatóan lehet keresni a különböző programok között. Egy perc alatt kideríthető, hogy mi a mai tv műsor, nem kell lapozgatni a papíralapú kiadványokat. Persze akinek átláthatóbb a nyomtatott magazin, annak még mindig ott a kiemelőfilc vagy a toll, de aki nem ér rá erre, annak van egy egyszerűbb megoldás. A musor.tv-n több mint 170 csatorna választéka érhető el, részletes ismertetőkkel, ajánlásokkal, remek keresési lehetőséggel.

Top 5 minden kategóriából

Segíthet a választásában, ha megnézi, hogy mások hogyan értékelték az adott műsort. Emellett az Ön véleményére is számítunk, így Ön is szavazhat! Melyek a legjobbra értékelt filmek és sorozatok? Melyek a legrosszabbra értékelt, csalódást okozó filmek és sorozatok? A Top 5 menüpontunk alatt átnézheti a nézői értékeléseket.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük