személyi edző online
Webáruház

A személyi edző online is tart foglalkozást

Legyünk őszinték: rendkívüli időket élünk! Néhány kattintással, a személyi edző online a világ minden tájáról elérhetővé vált. Nem számít hol élünk, több ezer fantasztikus szakember közül választhatunk, feltéve, hogy van internetkapcsolatunk. A világ a mi játszóterünk és mindig megtalálhatjuk a számunkra megfelelő személyi edző online tartott foglalkozásait. Elmúltak azok az idők, amikor csak egy maroknyi helyi tréner közül választhattunk.

Ma már élhetünk New Yorkban és dolgozhatunk egy edzővel Melbourne-ből, Rómából, Buenos Airesből vagy bárhonnan, ahol csak el tudjuk képzelni. A szakemberrel való munka korábban azt jelentette, hogy el kellett menni az edzőterembe, sok pénzt kellett kiadni és megpróbálni a legtöbbet kihozni a heti néhány 30-45 perces edzésből. De most, a személyi edző online technológiájának köszönhetően, ez egyre gyakoribbá, elérhetőbbé és megfizethetőbbé vált. Az edzővel való munka rugalmasságot biztosít az időbeosztás és a helyszín tekintetében, miközben szakértelmet és felelősséget kapunk cserébe.

Nem igényel felszerelést az online edzésterv

Millió oka van annak, hogy az emberek miért keresnek otthoni edzéseket, attól kezdve, hogy szemmel kell tartani a gyermekeket vagy egy alacsony költségű módot akarnak a fogyás megkezdésére. Akár van némi felszerelése, akár csak egy pár tornacipője, könnyen találhat otthon végezhető gyakorlatokat, amelyekkel megmozgathatja magát, zsírt égethet és erősítheti az izmokat. Ha szeretne néhány otthoni ötletet kapni, az online edzésterv révén elindulhat a fittebb és egészségesebb életmód felé vezető úton.

Bár könnyű online edzéstervet találni felszerelés nélkül, néha néhány eszközbe való befektetés megadhatja a szükséges lökést a kezdéshez és némi változatosságot adhat a rutinhoz. Nem kell azonban milliókat költeni ahhoz, hogy valami újat adjon az otthoni mozgáshoz. Az ugrókötél, a kettle bell vagy néhány súlyzó alacsony költségű módjai annak, hogy több lehetősége legyen a gyakorlatok elvégzésére. Az olyan mozdulatok, mint a fekvőtámasz, a guggolás és a plank segíthetnek egy felszerelés nélküli online edzésterv követésében.