szerelt kémény kandallóhoz
Webáruház

A SILCA könnyűszerkezetes, szerelt kémény kandallóhoz

A modern építészeti szabványoknak megfelelően, csakis úgy lehet kéményt építeni, ha belül egy fém füstcső található, amit szükséges szigetelni is. A szerelt kémény kandallóhoz készült változata esetében a szigetelés általában fémmel van körbevéve, de néha megesik, hogy betonnal vagy téglával történik a burkolás.

A SILCA PRO LC 90 könnyűszerkezetes kéményrendszer egy remek választásnak bizonyul, hiszen ennek temérdek előnye van. Az egyik, hogy a külső burkolat és a szigetelés egy egységet alkot úgy, hogy közben a súly rendkívül alacsony. A szerelt kémény kandallóhoz jó választás, hiszen akármilyen füstcsőrendszernél beválik és megbízható marad.

A kis súlynak köszönhetően a telepítés nem követel meg egy külön alapot. Különösen előnyös ez abban a helyzetben, ha az épületben utólag akarnak kiépíteni kéményt. A SILCA PRO LC 90 könnyűszerkezetes, szerelt kémény kandallóhoz tökéletesen passzol, hiszen nem szükséges a szigeteléssel bajlódni.

A rendszer részét képezi a falazat és a szigetelés egyaránt. A berendezés kimagasló hőszigetelő képességgel rendelkezik, illetve segíti a gyors üzem meleg állapot elérést. Ennek a kettőnek a kombinációja eredményezi a hatékony működést.

A modern csempe kandalló előnyei

A csempe vagy cserép fűtőberendezések hallatán sokan azokra az eszközökre gondolnak, amiket még a nagyszülők és dédszülők használtak. Pedig a mostani csempe kandalló nem igazán hasonlít a régebbi modellekre, maximum csak külsőleg, de akkor is csak azért, mert sokaknak ez a rusztikus külső jön be.

Az egyik legkorszerűbb csempe kandalló az ABX, ami egy kerámia burkolatú fűtőszerkezet. Amellett, hogy igazán mutatós, a legmodernebb fűtési elvre épül. A funkcionálás alapja, hogy a kerámia burkolat és a tűztér között lévő légrés levegős hőcserélőként működik.

A csempe kandalló egyszerre biztosítja a tűz látványát, a kellemes meleget és a megbízhatóságot. Ugye egy sötét helyiségben a lobogó tűz látványa egyszerre felpezsdít és relaxál. Igazán romantikus hangulatot teremt meg ez. Számos változatban megvehető a termék a kandalloepites.hu internetes áruházban.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük