rezveratrol hatása
Webáruház

A rezveratrol hatása egyszerűen csodálatos

Keringési betegségekkel és trombózissal rengetegen küzdenek, de a magas vérnyomás is szinte népbetegségnek számít Magyarországon. Ha nem kezeljük idejében ezeket az egészségügyi problémákat, annak borzalmas következményei lehetnek, így a legtöbben gyógyszeres készítményeket szednek, pedig van természetes megoldás is. A rezveratrol hatása igen jótékony a szervezetre, mert antioxidáns tulajdonságával képes támogatni a szív- és érrendszeri betegségek prevencióját, valamint gátolni a vérrögök kialakulását.

Gyakorlatilag hozzájárul az öregedés lassításához, az erek rugalmasságának megőrzéséhez, a vérnyomás csökkentéséhez és az érelmeszesedés megelőzéséhez. Továbbá, a rezveratrol hatása kiterjed a szervezet vérkeringésének javítására, a testi és szellemi erőnlét fokozására, az immunrendszer erősítésére. Leginkább a vörös- és kékszőlő héjában, illetve az áfonyában lelhető fel ez az anyag. Egy természetes immunerősítő gyümölcskivonatban szintén felfedezhető a rezveratrol hatása, ami az egyik leghatásosabb növényi antioxidáns.

A Flavin7 hasznos a szervezetnek

Reményt keltő összetételű készítmény ez, hiszen a magas antioxidáns hatása mellett, magában hordozza a bioflavonoidok jótékony tulajdonságait is. Tehát rendkívül jó az emberi szervezetnek a Flavin7 gyümölcskivonat, amit Önnek is ajánlott kipróbálnia. A bioflavonoidok kitűnő hatását Szent-Györgyi Albert fedezte fel, aki Nobel-díjat is kapott ezért a munkájáért. A Flavin7 Magyarországon gyártott termék. 7 sötét héjú, bogyós gyümölcs koncentrátumát tartalmazza a készítmény, megtalálható benne a kékszőlő, feketeszeder, piros és fekete ribizli, meggy, bodza és szilva kivonata.

Egy-egy üvegbe hozzávetőleg 140 kg gyümölcs polifenol tartalom van belesűrítve. A produktum összetevői segítenek az LDL koleszterin szintjét és a magas vérnyomást megfelelő értéken tartani. Erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő hatása van és hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez. Egyszerűen megrendelhető a Flavin7 gyümölcskivonat a flavin7gold.hu internetes oldalról, ahonnan többféle kiszerelésben, korrekt áron szerezhető be.