projektor tartó
Webáruház

A projektor tartó mennyezeti típusa

Vásárláskor mindig szem előtt kell tartania, hogy minőségi darab kerüljön a birtokába. A projektor tartó által elkerülheti a kellemetlenségeket. Ha a berendezés nem megfelelően van elhelyezve, akkor a kábelek zavaró tényezők lehetnek. Nemcsak irodákban vagy iskolákban alkalmazzák a kelléket. Otthoni használatra is tökéletesen megfelel. Az egyik legpraktikusabb hely, ahová kerülhet, az a mennyezet. A mennyezeti változat legfontosabb pozitívuma, hogy 360 fokban fordítható. Ennek köszönhetően nem okozhat problémát az, ha más helyre kell vetíteni.

A projektor tartó egyszerűen a kívánt helyre, illetve a választott felület felé fordítható. Ezen kívül 15 fokban dönthető, ami azt jelenti, hogy akár lefelé is lehet vele vetíteni. Kitűnő választás lehet például a nappaliba. A tartónak köszönhetően, a berendezés mindig kéznél van, de nincs soha útban. A mennyezettől mindössze 17 cm-re szerelhető, ezért még az alacsonyabb szobák esetén sem okoz gondot az alkalmazása. A projektor tartó teherbírása változó.

Távirányító a kényelem érdekében

Sok olyan készüléket használnak az emberek, amelyeket saját kezűleg, vezérlő segítségével kell irányítani. A távirányító egyáltalán nem luxuscikk manapság, azonban nagyon kényelmes megoldás. Főleg az univerzális változat népszerű, amivel egyszerre több elektronikai berendezés irányítható. Minden olyan eszközhöz megfelel, ami infravezérlővel kezelhető. A számítógéphez hozzákötve, egy szoftver segítségével letöltheti a szükséges eszközök adatait.

Az adott listából kiválaszthatja a televízió, a klímaberendezés, a házimozi, vagy az ezekhez hasonló berendezések típusát. Ha ezzel megvan, akkor a távirányító kijelzőjén kijelölheti azt, hogy mit szeretne vezérelni és automatikusan minden gomb az adott eszköz funkcióihoz áll be. Hatalmas pozitívuma, hogy személyre szabható, vagyis néhány gyors funkciót is beállíthat az érintőképernyőre. A jó tulajdonságai közé tartozik az is, hogy úgynevezett tevékenységeket hozhat létre. Ez abban nyilvánul meg, hogy a távirányító egyetlen gombjának a megnyomásával több eszközt is működésbe hozhat.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük