peugeot 206 felni
Webáruház

A Peugeot 206 felni elérhető alufelni és acélfelni formájában is

Az alufelnikből hatalmas választék áll az érdeklődők rendelkezésére a felhasználóbarát alu-felni.eu webshopban, gyakorlatilag a hazánkban futó bármelyik járműre található számos kompatibilis darab. A Peugeot 206 felni termékcsalád is igen nagy, közel félszáz modellt foglal magában. A kínálat folyamatosan változik, frissül, követi a világban épp aktuális trendeket. Az ár-érték arány mindegyik esetben igen elfogadható, a Peugeot 206 felni fajták közös jellemzője, hogy igen magas minőséget képvisel.

A könnyűfémből készült változatok mellett, a hagyományos acél- illetve lemezfelnik is fellelhetőek a webhelyen, ezek tartósabbak és sérülés esetén könnyebben javíthatóak, az alufelnik viszont növelik a gépjármű gyorsulását és fékezési hatásfokát, valamint hozzájárulnak a fogyasztás csökkentéséhez is. A Peugeot 206 felni szettben érkezik, természetesen 4 darab van belőle, valamint jár hozzá ugyancsak 4-4 logóval ellátott szelepsapka, rézszelep, valamint igény esetén központosító gyűrű is. Ha már ütött-kopott használt keréktárcsa van az autón, akkor a biztonság érdekében érdemes újabbra váltani!

A Fiat Ducato felni többféle kivitelben kapható

Az említett webáruházban az érdeklődők megtalálhatják a hagyományos acélfelnik mellett, az innovatív technológiájú könnyűfém változatokat is, valamint gumiabroncsokat, tartozékokat és egyéb kellékeket, gyakorlatilag minden gépkocsihoz, ami hazánk útjain fut. A Fiat Ducato felni kétféle formában található meg az online portálon, 5 x 118 és 5 x 130 egyaránt van.

Az egyszerű alufelnik mellett, erősített modellek is fellelhetőek itt, ezeknek a beszerzése valamennyivel magasabb költséggel jár, viszont igen jól viselik hosszútávon is a nagyobb mértékű terhelést. A Fiat Ducato felni mindegyike látványos dizájnnal készült, amellett, hogy védi a fékrendszert és a kerekeket, a jármű esztétikai értékét is emeli. A Fiat Ducato felni készletek nem tartalmazzák a rögzítéshez szükséges csavarokat és anyákat, mivel a legtöbb esetben a régiek felhasználhatóak.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük