padlófűtés tisztítás
Szolgáltatások

A padlófűtés tisztítás hatékonyabbá teszi a rendszer működését

A központi fűtési rendszer gépi vegyszeres átmosásának elvégzése számos szempontból időnként nélkülözhetetlen. Ez vonatkozik a padlófűtés tisztítás speciális esetére is, ugyanis a csövekben a használat következtében idővel óhatatlanul lerakódások keletkeznek, legyen szó vízkőről, fűtési iszapról vagy vasoxid üledékről. Ez a szennyeződés olyan mértékű is lehet, hogy megakadályozza a hőleadást, részlegesen, de rosszabb esetben teljesen. A zonagaz.hu weboldalt működtető cég vállalja a padlófűtés tisztítás teljes folyamatának az elvégzését, a fűtésrendszer védelmét, a fűtési víz kezelését, mégpedig szakszerűen, garanciával és járulékos kár okozása nélkül, akár egyszeri, előre egyeztetett időpontban való helyszíni kiszállással is.

Az átmosás fő célkitűzése a hálózat élettartamának a meghosszabbítása, az üzembiztos, stabil működés és a komplett rendszer rekonstrukciója az eredeti állapothoz közeli fűtésteljesítmény elérése. A padlófűtés tisztítás után a csövek korróziója és egyéb vegyi folyamatok kialakulásának a lehetősége minimális szinten tartható.

A gázcső áthelyezés felelősségteljes munkafázis

A gázzal működő fűtési rendszereken történő bármilyen beavatkozás házilag nem végezhető el. A gázcső áthelyezés is olyan megoldandó feladat, aminek kivitelezése engedéllyel és megfelelő szakmai tudással, gyakorlattal rendelkező szakember feladata. Különösen tűz- és robbanásveszélyes ez a munkafázis, mivel a csőben maradhat gáz, ezért igen körültekintően kell eljárni a gázcső áthelyezés közben.

A vállalat munkatársai igénybejelentés esetén a lehető legrövidebb időn belül kiszállnak a helyszínre és elvégzik a gázrendszer egészén a szükséges javítási és karbantartási munkálatokat. A csőátrakás mindenképp a gázvezeték elzárását követően kezdődhet, átfújással, aminek során megszabadítják a vezeték belső felületét az éghető anyagok maradékától. A kívánt ág helyére lyukat fúrnak a mesteremberek, ahhoz hegesztik hozzá a másik csövet, amit konzolokkal és bilincsekkel rögzítenek. A gázcső áthelyezés után mindenképp ellenőrizni kell a csatlakozások tömítettségét, a szivárgás megelőzése érdekében.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük