Webáruház

A nagyszerű Ellin Carsta

A Book24 könyvkínálata mindig frissül. Folyamatos kedvezményekkel és akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak, akik számára minőségi olvasmányokat biztosítunk a legkülönfélébb kategóriákban. Könyveink, e-könyveink és hangoskönyveink között szépirodalmi, szórakoztató irodalmi műveket, gyerekkönyveket, romantikus és önfejlesztő szerzeményeket is találhatsz. Küldetésünknek tartjuk, hogy értéket közvetítsünk, az olvasmányainkkal pedig garantáljuk a tartalmas időtöltést, a felhőtlen szórakozást és a maximális kikapcsolódást. Legyen szó klasszikus kötetekről vagy a legfrissebb könyvújdonságokról, nálunk biztosan megtalálod a Hozzád leginkább illő olvasmányt. Ellin Carsta remekművei például kitűnő választásnak bizonyulnak.

Ellin Carsta német írónő regényei magával ragadóak, fordulatosak és rendkívül elgondolkodtatóak. A Book24 kínálatában megtalálod az alkotó legjobb köteteit.

Ajánló

A távoli remény

A Hansen család története

„Hamburg, 1888. Amikor a családfő, Peter Hansen távozik az élők sorából, hatalmas feladatot hagy hátra fiai, Robert, Karl és Georg számára. Meg kell menteniük a nagy múltú, ám eladósodott kávékereskedést, hogy megőrizzék a Hansen család jó hírnevét. A három fivér úgy dönt, kihasználja az adódó alkalmat, és kakaóföldet vásárol Afrikában. De ami egyesek számára fantasztikus kalandnak ígérkezik, az a család többi tagjának igazi rémálom.

Robert feleségével és gyermekeivel útnak indul Kamerun felé, Georg házassága válságba kerül, Karl pedig rájön, hogy valójában nem azt az életet éli, amit szeretne.

Luise, Robert kisebbik lánya nővérével és édesanyjával ellentétben lenyűgözően izgalmasnak találja az ültetvényt. Itt ismerkedik meg Hamzával, az egyik munkás fiával. Vajon egy fiatal nő, aki nem törődik a társadalmi konvenciókkal, akit nem érdekelnek az etnikai különbségek, élhet-e a mindent elsöprő igaz szerelemnek, távol az otthonától, távol azoktól, akik közé tartoznia kellene?

Ellin Carsta nagy sikerű családregény-sorozatának első részében egy különös dinasztia fordulatos sorsával ismerkedhet meg az olvasó, és bepillanthat a 19. század végi Afrika misztikus világába.”

Töltődjünk fel könyvekkel, olvassunk rendszeresen!

A Book24 férfiaknak és nőknek egyaránt, minden korosztálynak és érdeklődési körnek ideális könyveket biztosít, a színes kínálatban bárki számára megtalálhatjuk a tökéletes darabot, amely valóban kikapcsol és feltölt. Mesés gyerekkönyvek, elgondolkodtató életrajzi kötetek, klasszikus regények, feszült krimik, szakkönyvek, könnyed és humoros olvasmányok, mind egy helyen.

Az olvasás áldásos hatásai

Egy minőségi könyvet választani a kikapcsolódáshoz mindig jó döntés. Sokan nem is vagyunk tisztában azzal, hogy az olvasás milyen pozitív hatásokkal jár. Nem csupán javítja a közérzetünket és a kedvünket, hanem a szellemi képességeinket is fejleszti, karban tartja. Olvasás közben bonyolult agyi feladatok játszódnak le az elménkben. Ha rendszeren olvasunk, mentálisan sokkal könnyebben tarthatjuk magunkat fiatalosan.

A stresszes időszakokban is remek választás, ha olvasással szeretnénk enyhíteni a ránk nehezedő nyomást. Például egy hosszú, megterhelő munkanap után nagyon jól eshet hátradőlni a fotelben és elmerülni egy lebilincselő, izgalmas regényben. A könyvek által kizökkenhetünk a szürke hétköznapokból, új világokat fedezhetünk fel, ami segít ellazulni és feledni gondjainkat. A könyvekből emellett választ is kaphatunk az életünkben felmerülő, nehéz kérdésekre, hiszen sokszor azonosulni tudunk a főszereplő gondolataival és tetteivel.

Minden egyes elolvasott mű nagyobb tudással gazdagít minket. Ez a sok információ pedig az életünk minden terén hasznosítható. Arról nem is beszélve, hogy az olvasás által kifinomultabbá válik a szókincsünk, fejlődik a kommunikációs készségünk, aminek nagy hasznát vehetjük a társas kapcsolatainkban, a magánéletünkben és a munkahelyünkön is.

Ha kedvet kaptál egy igazán jó könyvhöz és az olvasáshoz, böngészd át a legjobb szerzemények kínálatát a Book24 weboldalán!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük