autó felni
Webáruház

A minőségi autó felni sokáig szolgálhatja tulajdonosát

A biztonságos közlekedés érdekében, ajánlott a gépjárművek futóművének az állapotát folyamatosan követni. A gumiabroncsok mellett, ebből a szempontból az autó felni milyensége is szem előtt tartandó. Több mint kétezer féle egyedi darab található meg ebből a termékből az alu-felni.eu webáruházban, mindenféle személygépkocsi, terepjáró és haszongép típusokhoz. Az autó felni egyik változata az acélból készül lemezfelni, ami a súlyának köszönhetően optimális tapadást biztosít a járműnek.

Az alumínium felhasználásával készült fajták is méltán népszerűek, ezek az effektívebb gyorsulás és fékezés aspektusából kiválóak, valamint a dizájnjuk is változatos és sokszor igencsak mutatós. A könnyebb tájékozódás érdekében, a weboldalon minden autó felnifajta mellett fel vannak tüntetve a pontos paraméterek, mint amilyen az alakja, a szélessége és átmérője, a besajtolási mértéke, akárcsak a PDC, azaz osztóköre, továbbá a középfurata is. A minőségi autó felni szavatoltan 10-15 évig fogja szolgálni a tulajdonosát.

Az SX4 felni számos kivitelben érhető el

Látványos optimalizáció érhető el a gépjárművek esetében a megfelelő futómű alkatrészek beiktatásával. A webshopban az érdeklődők megtalálhatják ezeket gyakorlatilag minden márkájú tehergépjárművekre, haszongépekre és személygépkocsikra, az egyik ilyen termék a japán gyártmányú SX4 felni. A 2006 és 2015 között gyártott Classic és a 2013-2017-es S-Cross típusokra más-más felni és gumiabroncs való, ez fel is van tüntetve az oldalon.

A Suzuki SX4 felni kategóriában megtalálható darabok közös jellemzője, hogy mindegyik minőségi alapanyagok felhasználásával készült és ennek köszönhetően 10-15 évig is megfelelő haladást tud biztosítani a kocsinak. Olyan neves külföldi gyártók árucikkei állnak itt az érdeklődők rendelkezésre, mint amilyen a Direction, az Eagle, a GMP, a Kioto, a Nagano, a Proline, a Rain, a Raptor, a Ramen és még sok más. A megadott paraméterek alapján könnyen eldönthető, hogy melyik SX4 felni fajtára van szükség. Minden esetben a kiválasztott példány mellé jár 4-4 logóval ellátott kupak, króm szelep és igény esetén központosító gyűrű is.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük