Macskás videó
Szolgáltatások

A macskás videók a derültség állati forrásai!

A macskás videók páratlan élményeket, na meg rekeszizom mozgató perceket kínálnak. Még hogy a cicák nem poénosak? Dehogynem! Jó, igaz, nem mindig akarattal, olykor a nem várt fordulatok még a bársonytalpú népség tagjait is meglepik. De pont ezen elcsípett szituációk a leghumorosabbak.

A vicces macskás videók oldják a stresszt!

Egyes kutatások szerint az internetezők többsége napi egy macskás videót 100%, hogy megnéz. És hogy ez miért annyira pozitív? Azért, mert bizonyított tény, hogy a nevetésnél nincsen hatékonyabb feszültségoldó ténykedés. A pár pillanatnyi bohókás cicakrobatika például garantáltan nem hagyja szárazon a szemeket. És ha már az öröm könnyei felbukkannak, akkor minden rendben.
A macskák szeretik a szereplést, főleg, ha éppen olyan kedvük van, hogy szeretnék szeretni. Mert amúgy alattvalók és kamerák reszkessetek: a cicakarmok élesek. Szóval, ha minden körülmény adott a videózáshoz, akkor pazar felvételek születhetnek. Mert hogy a doromboló négylábúak életében mindennaposak az akrobatikus jelenetek, amik a legnagyobb igyekezet mellett sem sikerülnek mindig tökéletesen.
A macskás videók többek között ezekről a kísérletekről számolnak be úgy, hogy a poénos pillanatok minél többek örömére szolgáljanak. Aztán persze bőven akadnak cuki alternatívák is, amik bár a rekeszizmokat nem ugráltatják, de a szívet garantáltan hevesebb dorombolásra, akarjuk mondani dobolásra ösztönzik.

A macskás videó sztárrá teheti a főszereplő cicát?

De még mennyire! Számtalan olyan vicces cicás felvétel kering az interneten, melyek évek óta megunhatatlanul sikeresek. Pontosabban nem maguk a videók annyira népszerűek, hanem a cicák, akik egyszerűen csak önmagukat adják.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük