jameson whiskey
Webáruház

A legtisztább forrásvízből készül a Jameson Whiskey

Az írek egyik kedvenc itala világszerte hatalmas sikert aratott. A Jameson whiskey fő összetevői az árpamaláta és a legtisztább víz. Az árpaszemek kemencében történő szárítása és a háromszoros lepárlási folyamat adja meg ennek az alkoholnak a különleges lágyságát és átláthatóságát.

A Jameson whiskeyt sherry és bourbon tölgyfahordókban érlelik, amelyek kivételes aromákat és egyedülálló arany színt kölcsönöznek neki. A gyártó vállalatnak hatalmas pincéi vannak, ahol egyes Jameson whiskeyket több mint 20 évig érlelnek. A keveréket kellemesen világos, borostyán szín jellemez. A lágy, gyümölcsös aromákat tökéletesen kiegészítik a vanília és a sherry jegyei, amelyeket az aszalt gyümölcsök enyhe beütései egyensúlyoznak.

A vanília és a méz sokrétű ízét a visszafogott mogyorós beütéssel sikeresen egészítik ki a fűszeres jegyek. Az ital gyümölcsös vaníliás utóízzel rendelkezik, enyhe keleti fűszerek jelenlétével. Ismerje meg Ön is a Jameson whiskeyt, ami legendás történelemmel és teljesen forradalmi összetétellel rendelkezik!