Szórakozás

A legszórakoztatóbb műsorok a Comedy Central-on

A Comedy Central az USA-ból indult útjára, és mára hazánk legnépszerűbb szórakoztató csatornájává vált. Elődjét, a Comedy Channel-t az HBO alapította 1989-ben, majd a növekvő népszerűsége miatt új nevet kapott. A világhírt a 1997-ben bemutatott South Park animációs sorozat hozta a csatornának, és ezzel a sikerrel egy évvel később Amerikában szinte minden második háztartásban elérhetővé vált. Azóta is folyamatosan nő a nézők aránya világszerte. Magyarországon 2008 óta nevethetnek a nézők a műsoraikon, melyeket 2009 óta 24 órás rendszerben sugároznak.

Nevess, légy egészségesebb!

Comedy Central televíziós csatorna mindennap garantálja a szórakoztató pillanatokat és az önfeledt nevetést. A kacagás nem csak kellemes időtöltés, de hasznos tevékenység is: pozitív hatással van az emberi testre és elmére, segítve az egészség és a jó közérzet fenntartását. A nevetés segít csökkenteni a stresszt és a szorongást. Ilyenkor termeli testünk a boldogságérzetért felelős endorfinokat, és csökkenti a stresszhormonok, például a kortizol szintjét. Amikor Comedy Central csatornára kapcsolsz, mindig szellemes poénokra, valódi helyzetkomikumokra és jó hangulatra számíthatsz. A humor különböző stílusokban és formákban érkezik, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb humorforrást. A stand-up comedy előadóktól kezdve a humoros sorozatokon át a paródia műsorokig, a Comedy Central minden igényt kielégít.

Az online műsorújság előnyei

De ahhoz, hogy le ne maradj kedvenc műsoraidról, érdemes használni az online műsorújságunkat, a Musor.tv-t. Miért is hasznos egy jó online műsorújság? Először is, rendkívül egyszerű és kényelmes a használata. Mindössze néhány kattintással hozzáférhetsz több mint 180 Tv-csatorna programtervezetéhez. Azonnal láthatod minden műsor vetítési időpontját és az ismétléseket, így sosem maradsz le a kedvenc epizódjaidról.

A Musor.tv még további előnyöket kínál. A keresőrendszere segítségével könnyen megtalálhatod azokat a filmeket, sorozatokat, színészeket, rendezőket vagy tv-csatornákat, amelyekhez éppen kedved van. Összeállíthatod a saját „kedvencek” listádat, aminek segítségével a jövőben nem kell böngészned a hosszú listában, így egyből láthatod a számodra releváns kínálatot. Hasonló kényelmi funkciót szolgál például továbbá az is, hogy a műsorokat egyetlen kattintással hozzáadhatod naptáradhoz, amiről így értesítést kapsz. Az új kalandok felfedezését pedig ajánlók, nézői értékelések, illetve rövid ismertetők, leírások segítik, az összes műsor esetében.

A legjobb vígjátéksorozatok az egész családnak

A Comedy Central műsorait 100 közül is felismerheted, mivel ez az egyetlen olyan magyar csatorna, ahol kizárólag humoros tartalmakat találhatnak a tévénézők. Fókusza egyértelműen a vígjátéksorozatokon van. Az örökzöld Így jártam anyátokkal, a műfaj klasszikusának számító Már megint Malcolm, az Egy kapcsolat szabályai mind felhőtlen kikapcsolódást nyújtanak a hétköznapokban. Nincs olyan nehéz nap, amit egy mindig vicces Agymenőkkel ne lehetne feledtetni. A sorozat legnépszerűbb karaktere, Sheldon Cooper nemrég saját sorozatot kapott. Igaz, hogy nem a jól ismert színész alakítja a tudóst, hanem egy 8 éves fiú. Az ifjú Sheldon kalandjai valódi előzményszéria, és ez is helyet kapott a Comedy Centralon. A Comedyn futó rajzfilmek kedvelői két klasszikust, a South Parkot és a Family Guyt láthatják minden nap, ez az két adás, amit soha nem lehet megunni, hiába látta az ember az összes részt. A híres Jóbarátok sorozatról nem is beszélve.

Ismerd meg a Musor.tv kínálatában a legjobb Comedy Central műsorokat és élvezd a kiváló hangulatot a legjobb poénokkal!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük