Szolgáltatások Szórakozás

A legjobb vígjátékok az RTL 2 program kínálatában

Tudnak valamit a régi klasszikusok, ami miatt újra és újra vissza ülünk eléjük. Az RTL 2 program kínálata azoknak nyújt szórakozást a hét minden napján, akik szívesen élik át újra és újra kedvenc karaktereik kalandjait. A csatornára kapcsoló nézők olyan klasszikusokat láthatnak nap mint nap, mint a Jóbarátok, a Két pasi – meg egy kicsi vagy éppen az Agymenők.

New York legismertebb kávézója

Az RTL 2 program egyik nagyágyúja a Jóbarátok című sorozat, amit talán talán senkinek nem kell bemutatni. Egy hat fős, fiatal baráti társasági New York-i életét követhetjük tíz évadon keresztül. A sorozat a popkultúra ikonikus elemévé vált, a mai napig találnak rá fiatalok és nézik emberek tízezrei újra és újra az epizódokat.

Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey és Chandler minden epizódban fergeteges kalandokat él át. A sorozat hiába van már bőven túl a nagykorúságon, hiszen az utolsó epizód is több, mint 10 éve jelent meg, a mai napig időtálló szórakozást nyújt közönsége számára.

Szórakoztató fizika

Az Agymenők az a sorozat, ami még az elméleti fizikát is szórakoztatóvá tudta tenni a rajongók számára. Bár a sorozat nem olyan rég ért véget, azóta már készült hozzá egy spin-off is és talán a mai felgyorsult világban már megérdemli a retro címkét.

Ez azonban – a Jóbarátokhoz hasonlóan – semmit nem von le az értékéből, sőt! Az RTL 2 program kínálatában rendszeresen követhetjük a hat szórakoztató kutató kalandjait, akik szakmájukban ugyan kiemelkedők, de a magánéletük néha kissé döcög, így minden epizódban garantáltak a mókás szituációk.

Szórakozás az egész család számára

Egy igazi családi klasszikus az RTL 2 program kínálatban rendszeresen felbukkanó Jim szerint a világ című szituációs komédia. A bohókás, soha fel nem növő családapa és környezetének története szintén hamar klasszikussá vált a rajongók szemében és a mai napig kiváló szórakozás minden korosztály számára.

Jim nem csak felnőni nem képes, de még mellé kifejezetten lusta is, a mindig könnyebb megoldás után kutató családapa pedig emiatt rengeteg izgalmas és humoros kalandba keveredik, ami nézőként rendkívül szórakoztató.

Rokoni kihívás

A sort még hosszan lehetne folytatni, azonban a Két pasi – meg egy kicsi című sorozat még mindenképpen külön figyelmet igényel. Az örök agglegény nőcsábász reklám- és gyerekdalíró Charlie – akit Szakasszal ismertté vált Charlie Sheen alakít – egyszer csak komoly kihívással szembesül: a válófélben lévő testvére valamint unokaöccse hozzá költözik.

Az józan életet élő Allan és fia egy csapásra felforgatja a bohém életet élő Charlie hétköznapjait, aki azonban unokaöccsében saját magát látja viszont így nem rakja ki házából a váratlan vendégeket, akik aztán hosszú éveken keresztül vele maradnak.

Céltalan kapcsolgatás helyett önfeledt szórakozás

A különböző szituációs komédiák minden napszakban felderítik az ember kedvét, akár hétvégi pihenésről, akár a stresszes hétköznapok estéiről van szó. Ha pedig a televízió csatornák közötti céltalan kapcsolgatás helyett csak azt szeretné nézni, ami tényleg érdekli, akkor irány a Musor.tv.

Az online műsorújságban minden csatorna kínálata – így természetesen az RTL 2 program is – elérhető, a műsorok között így könnyedén böngészhet. Minden adáshoz tartozik rövid leírás, ami segít a döntésben, illetve egyből lehet látni az ismétlés időpontjait is, így garantáltan nem marad le semmiről.

Keresse kedvenc műsorait a Musor.tv oldalán és kilátástalan kapcsolgatás helyett élvezze a legjobb műsorokat minden nap!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük