Webáruház

A legizgalmasabb erotikus regények

Az erotika sokakat foglalkoztat, ennek fényében pedig hangsúlyosan megjelenik a művészetekben, a filmekben, és természetesen az irodalomban is. Az erotika általában kéz a kézben jár a szenvedéllyel, fantáziával, vággyal, a pikáns gondolatokkal és a szexualitással. De előfordulhat, hogy harag, megbántottság vagy irigység párosul hozzá. Az erotikus könyvek így igazán sokféle művet takarnak, de közös bennük, hogy a fent leírt címszavak ilyen vagy olyan összetételben szerepelnek bennük.

Miért szeretik olyan sokan az erotikus irodalmat? 

A szenvedély, az izgalom, a szexualitás sokakat foglalkoztat: az erotikus irodalom pedig éppen ezeket az érzelmeket idézi elő különféle megragadó történeteken keresztül. Ugyanakkor az erotikus irodalom nem pusztán a szexualitásról, vagy az érzékiségről szól. Sőt, alapvetően kevés az a mű, amelyik az első oldalától az utolsóig ezzel foglalkozik. Az erotikus művek inkább egyfajta plusz, mindenki számára izgalmas, és fantázia indító színezettel vannak megírva, úgy, hogy a történetszálak nem érnek véget a szerelmes csókkal, hanem a szerzők merészebben ki tudják bontani a két ember közti vonzást, és annak fizikai árnyalásait.

Az erotikus könyvek között találunk nagyon izgalmas krimiket, melyekben akár üldöző és üldözött is egymásra találhat. De vannak korunk szerelmi problémáival foglalkozó, kissé keserédes és humoros regények is éppúgy, mint folytatásos történetek, vagy a férfiakat megfejteni igyekvő feminista alkotások. Aki szeret olvasni, és nem retten meg az emberek közti szexualitás finom ábrázolásától, az garantáltan izgalmas, csavaros, néha megdöbbentő és határokat feszegető könyveket találhat magában.

Lássuk, a legjobb erotikus regényeket! 

Az erotikus irodalmak egyre nagyobb teret hódítanak a könyvek terén. Ezek a történetek általában valamilyen bűnténnyel, szerelmi problémával, az érzelmek kacifántos megélésével és humorral vannak fűszerezve. Lássuk, a legsikeresebb erotikus regényeket, amelyeket Neked sem érdemes kihagyni!

Meghan March könyvei kifejezetten az erotikáról és a szenvedélyről híresültek el, amelyek közül a Book24 oldalán fellelhető EROTIKUS TOP 50 listán a Csábító nappalok című műve kapta meg az első helyet. A könyv valójában a szerzőnő által írt Lachlan Mount világában játszódó sorozatnak a második, befejező része, amelyben heves fordulatok árán Magnolia sorsa beteljesedik és kiderül, hogy ki lesz az, aki az út végén valójában mellette áll. A szerzőnő hasonló témájú könyveit is érdemes górcső alá venni, mint például a Vágy és kétség, Vágy és hatalom vagy a Rád vágyom.

A nagysikerű Netflix film alapjául szolgáló 365 nap című könyvnek immár a harmadik változata jelent meg Blanka Lipinska lengyel írónő tollából. A könyvsorozat erősen erotikus töltetű: sikerét ennek és a köré font lebilincselő történetnek köszönheti. A főhősnőként megismert Laurát elrabolja egy jelentős szicíliai maffia család feje, aki 365 napig fogva tartja a nőt és mindent elkövet annak érdekében, hogy beleszeressen. Az izgalmakkal fűszerezett történet folytatásai, a 365 nap 2. – Az a nap és a 365 nap 3. – Még 365 nap folyamatosan a bestseller listák élén szerepelnek.

Az Utálom, hogy szeretlek című alkotás egy igazi romantikával és szenvedéllyel teli alkotás Kendall Ryan által, amely szintén kiváló értékeléseket kapott az olvasóktól. A szerzőnő történetének hősei szenvedélyesen esnek szerelembe, majd ugyanolyan szenvedéllyel küzdenek, hogy ne szegjék meg saját szabályaikat. De a vágy felülír minden törvényt. A szerző az erotikus irodalom kategóriában igen elismert. Más könyveit – mint például az Utálom, hogy akarlak címűt – is meglehetősen sokan választják a kategóriából.

Böngéssz a sikerlistás könyvek között és találd meg a számodra legizgalmasabb történetet! A Book24 oldalán biztosan Te is megtalálod a neked való erotikus regényt!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük