tv konzol
Webáruház

A legegyszerűbb és komplexebb TV konzol

A lapostévék akkor mutatnak a legjobban, illetve az előnyeiket akkor lehet a leginkább kihasználni, amikor azok a falon kapnak helyet. Természetesen nem lehet egy újabb generációs televíziót csak úgy a falra szerelni, ehhez szükséges a TV konzol is, ami biztonságos helyet nyújt a készüléknek, amit aztán könnyedén lehet kezelni. De melyiket érdemes választani?

Nos, a legegyszerűbb típus alig pár ezer Forintba kerül és valóban egy szimpla kis eszközről van szó. Egy drágább TV konzol ára azonban már 50 ezer Forint is lehet. Nyilván nem a semmiért fizet ennyit az ember, ugyanis a kellék sokkal többet tud, mint egy alap változat. Ha nem fogja kihasználni az ember az extra képességeket, akkor valóban felesleges egy ilyen mellett dönteni.

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mit kell tudnia egy állványnak? A legfontosabb természetesen az, hogy tartania kell a tévét. Persze a 21. században már nem meglepőek az extra igények, például az, hogy  mozgatni lehessen a készüléket. Sok helyen teljes mértékben beválnak a legegyszerűbb modellek.

Az ilyen TV konzol egy nagyon egyszerű sínből és a rájuk akasztható tartókból épül fel. Az előbbit négy csavar segítségével kell rögzíteni a falra, az utóbbiak pedig két-két csavarral a tévére kerülnek. A TV konzol felhelyezése természetesen nem egy ördöngösség. Egy fúrógépre van szükség, egy francia kulcsra vagy bármilyen egyéb szerszámra, amivel megszoríthatók a rendelkezésre álló csavarok.

A high speed HDMI kábel sebessége elképesztő

A HDMI vezetékek manapság a legismertebb és a legtöbbet használt megoldások az audio és video tartalmak gyors átvitelére. Amikor a legfontosabb tulajdonság a gyorsaság, akkor a high speed HDMI kábel jöhet szóba. Ennek is több típusa van, ezért a választás okozhat némi fejfájást azoknak, akik nem igazán jártasak ebben a témában.

A HDMI egy gyűjtőnév, ami megannyi fajtájú kábeltípust és csatlakozót foglal magába. A high speed HDMI kábel legfőbb előnye mindenképp ez, hogy igazából az összes típusú vezeték tulajdonságaival rendelkezik. Mivel képes továbbítani képet és hangot is, nincs szükség több vezetékkel bajlódni, ami esztétikailag sem utolsó szempont.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük