külső szerelt kémény
Webáruház

A külső szerelt kémény gyorsan telepíthető

Ennek a saválló acél szerkezetnek az egyik hatalmas előnye, hogy kis tömeggel bír, így a telepítésekor nincs szükség külön betontalpazat kialakítására. A külső szerelt kémény manapság hatalmas népszerűségnek örvend, vagyis a legkeresettebb füstelvezetők közé sorolható. Három rétegből tevődik össze. A belső része a saválló cső, amiben a füstelvezetés megy végbe. Ezt körülveszi egy erős szigetelőréteg, ami képes ellenállni az extrém hőhatásoknak és a koromégésnek. A felső borítás rendkívül masszív és szintén saválló.

A speciális anyagból készült elemek garantálják, hogy a szerkezet hosszú élettartamú legyen. A külső szerelt kémény hatékonyan és biztonságosan vezeti el az égésterméket. A pozitívumai közé tartozik, hogy bármilyen méretben előgyártható és egyszerűen hosszabbítható szükség esetén. A kiépítését számos cég szakemberei vállalják. A munka megkezdése előtt helyszíni felmérést végeznek, ami után kap egy árajánlatot. A külső szerelt kémény telepítésekor a mesterek garanciát vállalnak.

A kandallóbetét sokféle lehet

A jó berendezés ismérvei közé sorolható, hogy biztonságos, környezetbarát, szabályozható és gazdaságos. A kandallóbetét, az előírásoknak megfelelően, szakszerű mérnöki tervezéssel kerül kivitelezésre. Sokféle típusban van jelen a szaküzletekben. A légfűtéses az egyik legelterjedtebb változat. Kiválóan alkalmas kiegészítő fűtésre, de az egész házat is képes felmelegíteni. Amennyiben a hideg-meleg levegő áramlását szellőzőkkel biztosítja, akkor több szoba fűtésére alkalmas. A vízteres variáció kiépített rendszerre köthető vagy önállóan használható.

Zárt és nyitott égésterű kandallóbetét egyaránt beszerezhető. Az előbb említett típus az égéshez szükséges levegőt kintről veszi fel, légcsatornán keresztül. Ezzel ellentétben, a nyitott a helyiség levegőjét használja, így biztosítani kell az oxigén utánpótlását. A modern variációk hatásfoka elérheti a 90 %. A kínálat óriási, így biztosan talál majd olyan modellt, ami minden tekintetben eleget tesz az elvárásainak. A kandallóbetét számos üzletben akciós áron van jelen.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük