kertrendezés
Webáruház

A kertrendezés komplex feladat

A házkörüli terület önállóan is berendezhető, de az esomester.hu weboldalt működtető vállalat is felkérhető ennek a feladatnak az elvégzésére, amennyiben profi megoldásokra van szükség. A kertrendezés összetett folyamat, nem merül ki a növények elültetésével. Az ár a helyszíni felmérést és az egyéni igények megbeszélését követően kerül megállapításra. A kertrendezés esetében a végösszeg minden helyszín esetében más, mivel nincs két egyforma terület.

A munka a tervezéssel kezdődik, majd gyomirtással és az esetleges törmelékek eltávolításával folytatódik. Ezt követi a termőföld betöltése és pázsit kialakításakor a gyepszőnyeg lehelyezése, vagy a virágok, bokrok, fák és egyéb kerti elemek telepítése. Az öntözőrendszer kialakítása is ennek a tematikának a része, a kialakított kerti konstrukció karbantartását és megfelelő fejlődését szolgálja. A kertrendezés tekintetében vannak a kerti munka kivitelezésénél bizonyos nehezítő és drágító körülmények, mint amilyen a lejtés megléte, az áram hiánya és a talaj nagyfokú kötöttsége.

A csepegtető öntöző víztakarékos, precíz és hatékony

A locsolásnak több lehetséges módja van. Az egyik ilyen szisztéma a csepegtető öntöző, aminél a víz szétosztásában itt a termőtalajnak van fő szerepe, mivel a locsolófolyadék közvetlenül a termőközegben kerül kijuttatásra. Ez a módszer csökkenti a párolgási veszteséget, célzottan a gyökérzónát nedvesíti. A lágy polietilén csövek ennél a szisztémánál a földbe vannak süllyesztve. Ezeken alacsony nyomáson nyíló perforációk vannak egymástól 33 cm távolságban, ezeken keresztül kerül ki a víz a földbe.

A csepegtető öntöző alacsony nyomáson is kitűnően funkcionál, relatív alacsony és pontosan adagolható vízkibocsájtás mellett. Ez hozzájárul az egyszerű és precíz tápanyagszállító hálózat víztakarékos voltához. A növény-egészségügyi kockázat ennél a módszernél jelentősen alacsonyabb, mint a szórófejes változatnál, már csak azért is, mert a felesleges párolgás nem betegíti meg a növényeket. Mindenféle növénykultúra elemi szükségletének a kielégítéséhez és ápolásához a csepegtető öntöző kiváló választás.

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük